Unboxing Letters and Lights | Halloween Box

Ken jij Letters and Lights al? Ik kocht de Halloween box van Emmy en dit is wat er allemaal in zit! Kijk je gezellig mee?

Waarschijnlijk ken je Emmy wel! Ze is niet alleen een blogger op Zon en Maan maar ze is ook nog eens heel erg creatief!

In haar webshop verkoopt ze van alles van kaarsen en artprints naar armbandjes en boekenlegger linten!

En zo nu en dan stelt ze, vaak samen met andere webshops, een leuke box samen.

Omdat ik helemaal zin had in de Halloween en daar zelf heel erg mee bezig was ook op de blog besloot ik een box bij haar te kopen.

Als eerste toverde ik een kaars gebaseerd op Supernaturel uit de box! The Family Business ruikt naar Pie and Leather en heeft een mooie rode glitter op een zwarte ondergrond!

Het tweede is weer een kaarsje maar nu geïnspireerd door Lockwood & Co en ruikt naar Wood & Dirt met een mooie groene glitter op een zwarte ondergrond.

En het derde item is weer een kaarsje maar dan van een stel van mijn favo heksen! Helaas niet de dames van Hocus Pocus waar ik heel erg op hoopte maar die van Charmed! The Power of Three ruikt naar Flowers, Wood and Magic en heeft een mooie zwarte glitter op een paarse ondergrond.

Daarna vond ik een kettinkje met een doodshoofdje van howliet met lapis lazuli gemaakt door Aardekracht.

Emmy ontwierp ook nog een kaart van Hagrid’s Pumpkin Patch.

En ook nog een boekenlegger van Loki!

En als laatste een button van Mary uit Hocus Pocus gemaakt door Loeff Bureau Creative, je kon één van de drie zussen krijgen. Een Pumpkin King lipbalm van Oriandle en last but not least een leuke bookpin Read More als bonus!

Dat was de Halloween Box!

Wat vind jij van deze box? En bestel jij wel eens goodieboxen?

Let me know down below ♥ reacties maken me zo blij!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

  1. Ik wist zelfs niet dat zo’n dingen bestonden! Haha 😀 Maar ik lees denk ik wel vooral een ander ‘soort’ boeken. Die geurkaarsen lijken me wel heel fijn, net zoals de HP spulletjes. Tof om zo’n cadeautje voor jezelf te kopen eigenlijk!
    Irene onlangs geplaatst…Currently #5My Profile

  2. Zo’n mooie foto’s heb je ervan gemaakt. Ik vond de Charmed-kaars heel lekker ruiken en ben ondertussen de lippenbalsem aan het gebruiken. Die is beter dan de andere die ik in huis had en komt dus goed van pas nu mijn lippen snel stuk gaan.