Unboxing Christmas Edition | Melissa’s Santa Box ♥

Kerst ♥ dat draait natuurlijk niet om cadeautjes! Wel om goed gezelschap en gezelligheid, en die twee dingen vind ik altijd bij mijn lieve bookbabe Melissa! Samen doen we al wat jaartjes een Santa Box en in deze post deel ik wat ik in mijn box vond ♥

Deze Santa box stond al vanaf 9 december onder mijn boom toen we met een clubje meiden Adult Santa vierden bij mij thuis!

Net een doorn in mijn oog met zijn heerlijke rode kleur 😉

Maar goed, er gingen wat weekjes voorbij en ik raakte gewend aan mijn lieve rode doos! Tot het weekend voor kerst natuurlijk want toen begonnen mijn handen zo extreem te jeuken!

Toen ik in de app het met Melis had over de december maand en dat het toch niet zo lekker gaat allemaal zei ze maak dan die doos open!

Toen ik zei dat ze die van haar dan ook open mocht maken was het meteen Doei! Hahaha!

Ik had ook foto’s gemaakt tijdens het openen maar op de 1 of andere manier zijn ze foetsie van mijn Iphone….

Als je wilt weten wat ik in de Santa Box voor Melissa heb gestopt kun je haar unboxing hier bekijken!

Genoeg gekletst op naar foto 1!

Ik hou van Abbi Glines en deze reeks lijkt me net zo heerlijk als de andere die ik al las! Ik lees natuurlijk liever Nederlands maar aan mijn bookbabes vraag ik Engelse boekjes omdat soms de beste boekjes niet vertaald worden!

Ook kreeg ik een mega candycane en de geweldige Maleficent kaars van Meraki waar ik zo jaloers op was! De lieverd heeft hem gewoon in mijn box er bij gedaan!

Op deze foto zie je allemaal heerlijke hebbedingetjes! Notitie boekjes, pennen, boekenleggers, ketting, button en een heel schattig uil thee zeefje! De mooiste op deze foto is natuurlijk de magnetische boekenlegger van Sarah J Maas ♥

Het is zo leuk om allemaal van die pakjes uit te pakken ♥

Funko love! Ik kreeg Harley en haar sleutelhanger mini versie Puddin ♥ Ik ben echt verslaafd aan Suicide Squad en stiekem ben ik best wel een beetje heel erg weg van deze Joker ♥

Nu kan ik heerlijk cruisen in mijn auto met mijn eigen Puddin ♥

Dit hardcover juweeltje stond op mijn wensenlijstje door de prachtige cover! Ik ben echt super benieuwd naar het verhaal en hoop dat het me zal betoveren!

Ken je deze retelling juweeltjes al? Ik had The Evil Queen en Beast al! Nu kreeg ik deze geweldige versies van Ursula de Zeeheks en Maleficent ♥ Ik ben zo super verliefd op deze geweldige covers!

En nu….. ben je klaar voor de grande finale?

Alice, Alice en nog eens Alice ♥

Wat zie je allemaal? We gaan van links naar rechts en van boven naar beneden!

Een Alice theepotje uit Disney ♥, een geweldige boekenlegger ♥, een telefoonhoesje ♥, een metalen boekleggertje ♥, Alice theezakjes ♥, een Alice sleutelhanger uit Disney ♥ en last but not least een geweldige Alice in Wonderland kaars ♥

LIEFDE, LIEFDE, LIEFDE, LIEFDE, LIEFDE, LIEFDE, LIEFDE, LIEFDE, LIEFDE, LIEFDE, LIEFDE, LIEFDE

Nee, kerst draait niet om cadeautjes maar zo’n geweldige vriendin hebben die je zo verwent met een prachtig pakket is iets om heel dankbaar voor te zijn! En daar draait het allemaal om toch, dankbaar zijn voor alles wat je hebt!

Lieve Melis, ik ben heel dankbaar voor alle mooie cadeautjes maar nog dankbaarder voor jou in mijn leven en ik hoop dat we in het nieuwe jaar veel vaker gaan meeten!

Santa Box

9 reacties

 1. Ik ben heel blij dat je er blij mee bent – vind het altijd zo eng en ben bang om teleur te stellen zeker omdat JIJ van die geweldige pakketten samenstelt haha. Maar het is allemaal met liefde uitgezocht en da’s idd het belangrijkste. Ik vind het heerlijk om je een beetje vrolijkheid te brengen rondom deze soms verdrietige dagen en ik ben ook nog steeds zo onwijs blij dat ik je heb leren kennen! YOU’RE MY PERSON zoals Meredith en Christina zouden zeggen uit Grey’s anatomy hihi.

  Ook hier zijn de cadeautjes zeker niet het belangrijkste, maar het doorbrengen van tijd met familie en vrienden. Maar wat is het toch leuk om elkaar te verwennen toch?! precies haha. Zo hebben wij vanmorgen met Milan’s nieuwe Monopoly gespeeld die hij voor kerst kreeg. Dus dat kerst cadeautje zorgde weer voor een hele leuk tijd samen met het gezin! Dus cadeautjes zijn eigenlijk Alleen maar goed hahaha – I feel no shame in getting presents and spoil my child as well, lol.
  Melissa’s Bookworld onlangs geplaatst…| Tag time Tuesday | the “Books under the tree” TagMy Profile

 2. Annabel schreef:

  Wat een prachtig pakket! Je hebt voorlopig ook weer genoeg te lezen!
  Annabel onlangs geplaatst…The bookish naughty or nice tagMy Profile

 3. Do schreef:

  Wauw wat een geweldig leuke cadeautjes heb je gekregen. Vooral die Alice in Wonderland goodies zijn echt heel leuk! Ik ben erg benieuwd naar de Disney retellings over de slechteriken, die lijken me erg leuk.
  Do onlangs geplaatst…Merry ChristmasMy Profile

 4. Annemieke schreef:

  Aaaw wat een mooi pakket. En wat een geweldige Alice haul aan het einde! En die Night Circus Hardcover. Super mooi. Hopelijk vind je hem mooi. Ik vond het een bijzondere read. Op een goede manier.

 5. zwartraafje schreef:

  Zo’n prachtige cadeautjes! Nog meer omdat je duidelijk merkt dat ze met zorg voor je zijn uitgekozen én perfect bij jouw interesses aansluiten. Ik wist helemaal niet dat er van mijn prachtige raven-notitieboek ook bookmarks bestonden maar de boekenlegger op je tweede foto is dus een fragment uit de illustratie op de cover van mijn boekje. De Cheshire Cat kaars vind ik er nog steeds super uitzien.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Unboxing Bookish Winter SwapMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: