Unboxing | Secret Valentine 2018 ♥

De allereerste Secret Valentine zit er weer op! Afgelopen week was het zo ver op Valentijnsdag mochten we onze pakjes openmaken! Kijk je mee naar wat ik van mijn geheime Valentijn kreeg?

Voor diegene die geen idee hebben waar ik het nu over heb leg ik het even kort uit!

Ik organiseer al 3 jaar een swap rond de kerst en heb afgelopen jaar besloten dit uit te breiden naar 4 swaps per jaar!

Zo is er aankomend jaar dus een swap voor de zomervakantie, hierover lees je snel meer! Een Halloween themed swap en natuurlijk weer een Secret Santa!

De Summer Swap en de Secret Santa zijn grotere swaps maar de Valentijn en Halloween zijn kleintjes waarbij sommige toch uit karma wat groters doen!

Voor meer info kun je boven in het menu bij de swaps kijken! En voor de upcoming swaps moet je natuurlijk Wonderland goed in de gaten houden!

Over naar mijn unboxing van de Secret Valentine!

Ik kreeg een super vrolijk gekleurd pakket binnen ruim voor Valentijn…. de horror van het wachten was mij dus ook gegund 😉

Ergens voel ik me de slechtste organisator ever want mijn pakket zit echt gewoon dodelijk saai in een postdoos, mijn lootje woont over de grens en gezien ik de posterijen niet echt vertrouw wou ik het zo onaantrekkelijk mogelijk maken van buiten haha! De binnenkant maakt het wel helemaal goed hoor 🙂

Na een weekje ongeveer was het zo ver! Valentijnsdag!!!! Het openen van het pakket waar ik al bijna een week tegen aan kijk vol ongeduld 🙂

Wat een super zoet papier he! Ik werd er helemaal vrolijk van ♥ tijd om al die kadootjes er uit te halen!

Allemaal leuke cadeautjes ♥ Mooie boekenleggers want daar kun je er nooit genoeg van hebben!

Snel uitpakken maar want ik ben super benieuwd naar wat er in zit al kon ik dat bij dat linker pakje wel raden 😉

Ik begon met de losse pakjes want ik wou als laatst pas weten welke boekjes ik van mijn lijstje had gekregen ♥

De kaart is super cute en de tekst van binnen ook ♥ glunderend pakte ik de rest uit en daar vond ik heerlijke witte chocola, spekjes die meteen in beslag werden genomen door de smurf in huis en heerlijke zoethout thee!

En dan de laatste pakjes ♥

De lolly natuurlijk want die had zichzelf al een beetje veraden met zijn uitpiepende stokje! En deel 3 en deel 4 van The School for Good and Evil ♥ Als je mijn unboxing van Sint hebt gezien weet je dat ik de eerste twee delen daar van mijn lootje kreeg, nu heb ik de serie compleet en ik verheug me erop ze te gaan lezen ♥

Zoals je ziet heb ik een super lief Valentijns pakketje gekregen van mijn Secret Valentine Elke!

Super bedankt voor je lieve kaartje, de boekenleggers, mooie boeken en de lekkernijen!

PS. Zouden jullie ook foto’s van andere sneak peeks & unboxings willen zien in een apart album op mijn blog? Let me know down below!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 comments

  1. Zo leuk! Ik heb zelf afgelopen kerst meegedaan met een swap (van een andere organisator), maar ik kreeg helaas zelf niet zo veel terwijl ik in het pakketje voor mijn lootje heel veel tijd (en goodies) heb gestopt. Maar ja dat is het risico natuurlijk 😉