Val voor mij (Wait for You #4) – J. Lynn (Jennifer L Armentrout)

Val voor mij (Wait for You #4) – J. Lynn (Jennifer L Armentrout)

Barvrouw Roxy is al sinds haar vijftiende verliefd op agent Reece en het is alweer elf maanden geleden dat ze een soort onenightstand hadden. Al zou ze nu liever willen dat die onenightstand nooit had plaatsgevonden, want sindsdien lijkt een gezamenlijke toekomst onbereikbaarder dan ooit.

Gelukkig’ heeft Roxy wel wat anders aan haar hoofd. Haar beste vriend is jaren geleden het slachtoffer geworden van een geweldsdelict en nu is de dader op vrije voeten. Wanneer Roxy beangstigende berichten begint te ontvangen, denkt ze wel te weten waar die vandaan komen. Maar Reece is daar niet zo zeker van. En als hij één ding zeker weet, dan is het dat niemand Roxy ooit nog pijn mag doen. Ook hijzelf niet. Niet nogmaals.

five-stars
Val voor mij (Wait for You, #4) geschreven door: J. Lynn, Jennifer L. Armentrout
Bladzijden: 332
Serie: Wait for You,
Meer van deze auteur: Wacht op mij (Wait for you #1), Ga voor mij , Blijf bij mij , Het aanzoek (Wait for You #2.5), Voor altijd (Wait for You #2.5), Vertrouw op Mij, Bitterzoet (The Dark Elements, #0.5), Witheet (The Dark Elements, #1)
Uitgeverij: Zomer & Keuning | April 5th 2016
Genre: New Adult, Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

De cover


Mijn trouwe recensie lezers zullen niet hoeven na te denken. Ik heb het al heel erg vaak gezegd namelijk. Foto’s van personen op covers doen voor mij altijd flink af. Je eigen fantasie word beperkt doordat je al een beeld hebt bij de personages. Daarnaast kan dit verkeerd uitpakken, stel ik vind de jongen op de cover ontzettend lelijk! Dat blijft dan spoken tijdens het lezen bij mij.

De binnenkant


Ik vind dit deel misschien wel het beste tot nu toe. Met deze reeks kan ik eerlijk zeggen dat Jennifer L Armentrout tot mijn nieuwe favoriete auteur benoemd is.

Roxy en Reece, wat een heerlijke maar krankzinnig vierde deel!

Als je de serie al kent dan weet je dat Roxie in de bar van Jax werkt. Er speelt iets tussen haar en Reece maar wat? Er is een jaar geleden iets gebeurd tussen die twee en in dit boek ga je er achter komen wat dat is!

Roxie zelf is een leuke meid die een moeilijk leven lijd, ze voelt zich schuldig door wat er is gebeurd met haar beste vriend Charlie en daardoor worstelt ze met haar eigen leven. Het verhaal van Roxy was op sommige momenten echt hartverscheurend.

Reece is een heerlijk beschermende agent die ook zijn eigen portie te verwerken heeft. Ik blijf bij elk boek uit deze serie zeggen dat het mannelijke personage mijn nieuwe crush is…. Ik weet eerlijk gezegd niet meer wie ik nu het geweldigst vind. Als er één ding is wat Miss Armentrout kan dan is het heerlijke mannelijke personages creëren.

In dit deel is naast de verhalen van alle personages die we in ons hart hebben gesloten ook een thriller aspect toegevoegd en wat heb ik daar ontzettend van gesmuld! Vol spanning heb ik al deze stukken gelezen en ik vond het geweldig!

Hot and Steamy & een Thriller in één…. wat wil je nog meer?

Deze serie bestaat uit zes heerlijke boeken. Aan de ene kant maakt dat me erg gelukkig want ik heb dus nog twee delen te gaan! Aan de andere kant maakt het me verdrietig want ik heb dus nog maar twee delen te gaan 😉

Bewaren

Bewaren

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. oke jezus ik moet echt nodig door lezen in deze serie dus!! De eerste twee las ik al, ofja verslonddd ik dus.. En dit boek spreekt me echt onwijs aan! Ik MOET EM LEZENNNNNN… En ja, Armentrout is inderdaad een van de beste auteurs wat betreft het creeeren van mannelijke personages. That reminds me: READDDDDD LUXXXX ASAPPPP..DAEMONNNNNN <3 <3 <3
    MelissaPötgens onlangs geplaatst…(BOOK) Struggle Sunday: Alleen in een FANDOMMy Profile