What to Watch Weekend | Valerian and the City of a Thousand Planets

Valerian (Dane DeHaan) en Laureline (Cara Delevingne) zijn twee speciale agenten die de orde in het universum handhaven.

Valerian and the City of a Thousand Planets

Valerian and the City of a Thousand Planets is een visueel spectaculair nieuw avontuur van Luc Besson, de legendarische regisseur van The Fifth Element en Lucy, gebaseerd op de baanbrekende comic die talloze artiesten, schrijvers en filmmakers heeft geïnspireerd.

In de 28ste eeuw zijn speciale agenten Valerian (Dane DeHaan) en Laureline (Cara Delevingne) een team dat de orde in de menselijke gebieden handhaaft. In opdracht van de minister van Defensie gaan de twee op missie naar de wonderbaarlijke stad Alpha – een bloeiende metropool waar inwoners uit alle hoeken van het universum al eeuwen samenkomen om hun kennis, intelligentie en culturen met elkaar te delen. Maar een duistere kracht in het centrum van Alpha bedreigt het vredige leven in de ‘Stad van Duizend Planeten’. 

In een race tegen de klok moeten Valerian en Laureline deze verwoestende bedreiging identificeren om zo niet alleen Alpha, maar de toekomst van het hele universum veilig te stellen.

Tijdsduur: 137 minuten
Genre: Actie Avontuur Fantasy Science Fiction
Kijkwijzer: Jonger dan 12? Dan alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.Geweld

Ik kan er niks aan doen maar ik vond deze film echt de mega grootste onzin die ik ooit zag!

Voel je ajb niet aangevallen! Het is mijn mening en ik begreep van alle lachende en opgetogen mensen in de zaal dat er ook liefhebbers zijn voor dit soort films… Maar het was echt most definitely NOT my cup of tea! Op een mooi eiland met apart uitziende bewoners na, die er ontzettend schattige diertjes op na hielden, had ik echt moeite met het uitzitten van deze film.

Wat zeg ik, ik had zelfs moeite met wakker blijven!

In 3D of Imax kan ik hem helemaal niet aanraden! Wanneer ze in de wonderbaarlijke stad Alpha aankomen, die voor mij echt veel te green screen is, werd ik bijna misselijk van het gedraai met al die kleurtjes!

Het enige wat ik leuk vond aan deze film was de act van Rihanna en de daarbij komende muziek. Voor de rest vond ik het jammer van mijn tijd! Gelukkig heb ik een Pathe Unlimited pas en was ik niet de dure kosten van een kaartje kwijt!

Dat was de film weer voor deze week! Heb jij nog een filmtip voor mij?

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.