Vallen – Jackie van Laren

De jonge journaliste Anne Miller werkt voor een blad dat op de rand van de schandaaljournalistiek balanceert en is verloofd met de keurige, kreukvrije Ian. Tijdens een interview met Rory Maquary, leadzanger van een wereldberoemde rockband, gelauwerd acteur en beruchte Hollywood Bad Boy, blijkt Anne een onverwachte connectie te hebben met zijn driejarige zoontje. Het jongetje heeft het moeilijk sinds zijn moeder met de noorderzon vertrok en kan wel wat extra aandacht gebruiken. In een opwelling doet Rory Anne een aanbod dat ze niet kan weigeren: als ze drie weken meegaat met de Amerikaanse tournee van zijn band en op zijn zoontje past, mag ze een exclusief diepteartikel over de band schrijven. Anne pakt zonder aarzelen haar tas en gaat. Ze houdt zichzelf voor dat ze het doet voor haar carrière en voor het kind. Maar bijna tegen wil en dank vallen Anne en Rory voor elkaar. De gevolgen zijn niet te overzien. Vallen is een roman over de verrassing van echte liefde, die er heel anders kan uitzien dan je ooit had verwacht…

Taal: Nederlands
ISBN10: 9022577228
ISBN13: 9789022577226
Categorieën: Romans
Type boek: Paperback
Verschijningsjaar: 2016
Uitgeverij: Boekerij
Aantal bladzijden: 400

Ik mocht dit boek ontvangen als recensie exemplaar van de uitgever in ruil voor een eerlijke recensie,
hartelijk bedankt hiervoor!

Ik geef dit boek ❤❤❤❤❤

De cover


Een heerlijke vrolijke cover. Ik ben wel fan van silhouetten op een cover en zo met dat zwart en rode gras vind ik het een mooi plaatje!

De binnenkant


Laat ik beginnen met zeggen dat dit boek er serieus de reden voor is geweest dat ik al lezend naar bed ging en me opeens afvroeg waarom de vogels toch zo’n herrie maakte buiten!

Ik had het boek bijna uit en was dus vergeten om in slaap te Vallen! Eigenlijk zou ik mijn recensie hierbij kunnen laten…. Zo goed was dit boek gewoon. Als je als moeder gewoon opeens een nacht doorhaalt zonder dat je het in de gaten hebt? Nou dat is een wonder 😉

Waarom ik vind dat jullie het allemaal moeten lezen? Omdat het niet alleen echt een heerlijke roman is maar ook bomvol geweldige karakters zit en de nodige dosis humor!

De hele entourage om Rory heen is gewoonweg hilarisch en al lezend voelt het alsof jij ook deel van de band uitmaakt. Alle bandleden hebben ook een eigen stukje verhaal en dat weeft Anne allemaal bij elkaar. En dan heb ik het nog niet eens over het heerlijke zoontje van Rory gehad. Hij heeft problemen met het uitspreken van de letter R en met zijn ‘heewlijke woodjes’ had hij al heel snel een plekje in mijn hart gevonden!

En dan natuurlijk Rory zelf…. ja dames… hij is er weer één voor op je droomlijstje!

Dus som ik het even op voor jullie!

Een pageturner gevuld met leuke mannen (met smakelijke mannenkadetten), een vertederend klein jochie waarvan je klapperende eierstokjes krijgt en een heerlijk vrouwelijk personage waarin we ons allemaal kunnen vinden!

Rennen dus naar die winkel of klikken naar de webwinkel waar jij je boekjes scoort want deze hoort op je plank!

Bewaren

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 comments

  1. Door jouw enthousiasme heb ik deze ook besteld als cadeautje voor mijn eigen verjaardag, samen met nog 3 andere boeken. (Blijft leuk nieuwe aanwinsten ). Jij schrijft echt prachtige recensies.