Van slag (The Brentwood Boys #2), Meghan Quinn

Van slag (The Brentwood Boys #2), Meghan Quinn

Carson Stone is een van de veelbelovendste spelers van het Brentwood University-honkbalteam. Tot hij tijdens een training door een jongerejaars onderuit wordt gehaald en daardoor zijn achillespees scheurt. Wanneer hij hersteld is van de blessure lijkt hij zijn mojo kwijt te zijn. Wat hij ook probeert, zijn slaggemiddelde blijft mijlenver achter bij wat het was.
Milly Potters hele leven staat in het teken van honkbal. Het is haar favoriete sport en ze weet er alles van. Ze is erg verlegen en teruggetrokken, maar het is haar droom om ooit een professioneel team te coachen. Door haar scherpe oog ziet ze bij het bestuderen van de wedstrijdbeelden meteen waar het bij Carson misgaat, en ze biedt aan hem te helpen. Tijdens de traningssessies die volgen merkt ze dat ze Carson eigenlijk wel erg leuk vindt, maar zal de populaire, knappe speler haar ooit zien staan?

four-stars
Van slag geschreven door: Meghan Quinn
Bladzijden: 382
Serie: The Brentwood Boys #2
Meer van deze auteur: Op slag verliefd, Sla je slag
| 26 January 2021
Genre: New Adult, Romance
Vertaald door: Jeannet Dekker
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Wat vind ik van de cover

Absoluut de plank misgeslagen helaas. Milly is een meisje dat zich allesbehalve sexy kleed, amper make-up bezit en een vissershoedje met wijde kleding draagt.  En op de cover zien we full on girly girly in sexy lingerie, haartjes perfect gedaan, nageltjes netjes gemanicuurd en een mooi plaklaagje op de mond!

Ik snap het, sex sells… Maar dit klopt zo niet bij het verhaal en doet, naar mijn mening, echt af aan het verhaal!

Wat vind ik van het verhaal

In eerste instantie is Carson gewoon echt een hufter eersteklas en ik had aan het begin van het verhaal niet gedacht dat ik zijn personage door het boek heen leuk zou gaan vinden!

Milly daarentegen is meteen geweldig! Slim en getalenteerd in een echte mannensport als honkbal! Als vrouw zijnde denkt ze geen kans te maken in deze mannenwereld maar Milly staat haar mannetje! En dit mede dankzij haar (en mijn) favoriete broer Cory! Ik hoop zo dat een van de volgende delen over hem zal gaan!

Maar Milly is met haar wijde kleding, vissershoedje en make-uploze gezichtje ook een meisje dat graag gezien wil worden als wat ze is!

Ik wil dat een jongen naar me kijkt zoals mijn vader naar mijn moeder kijkt, alsof ze de allermooiste vrouw is die hij ooit heeft gezien.

Omdat Milly is opgegroeid in een gezin van honkbal mannen weet ze echt alles over honkbal, en zo weet ze dus ook alles over Carson. En vooral wat hij fout doet!

Ik vond het echt leuk om Milly en Carson te zien groeien van panini drama naar vriendschap en uiteindelijk naar liefde!

Boeken waar twee mensen elkaar aanvullen en verbeteren, give me more!

Ik vond ‘Van slag’ erg leuk, maar net een tikje minder dan ‘Op slag verliefd’. Reden hiervoor is dat Carson en Milly eerst denken dat de ander nooit op hun zal gaan vallen. Dat het puur is voor de sport. En al weet je door de synopsis dat het gaat gebeuren, zelfs ik twijfelde soms even of het ooit meer ging worden!

Hij steekt zijn hand uit voor een high five, die ik aarzelend beantwoord, want hiermee beland ik natuurlijk helemaal midden in de friendzone.

Maar op het keerpunt gaan ze echt van niks naar alles in een splitsecond! En dat geeft niet, ik hou wel van cheesy ‘we blijven voor altijd samen’ over geromantiseerde gevoelens, maar het was wel een heftige ommezwaai!

Wat ik naast de liefde en de steamy momenten zo leuk vind in de boeken van Meghan Quinn zijn de vriendschappen en de humor.

De gesprekken over zichtbare decolletés in vergelijking met zichtbare penissen en de WhatsApp groep gesprekken tussen Shane, Jerry en Milly zijn echt heerlijk!

En deze .gif ga je echt alleen snappen als je het boek las maar ik lag dubbel van het lachen!

Niet alleen de vrienden van Milly, en ik hou er van dat haar 2 beste vrienden jongens zijn en hoe zij echt als one of the guys word behandeld maar tegelijkertijd ook echt gezien word als het mooie meisje dat ze is, maar ook hoe het honkbalteam met elkaar omgaat. Er is geen I in Team!

En de familie van Milly is natuurlijk ook geweldig, een warmer nest had Carson niet kunnen vinden en ik ben, ondanks dat hij een hufter was, blij voor hem dat hij bij hun is terecht gekomen.

Conclusie

‘Van slag’ is geen standaard NA sports romance verhaal. Meghan Quinn legt de lat hoog qua humor en vriendschappen in dit genre. Niet alleen maar knappe jongens en nog knappere meiden met veel steamy momenten maar verhalen waar mensen elkaar aanvullen en verbeteren, give me more! – Kwante in Wonderland

Van slag ook lezen

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.