Recensie | Verlangen (The Royals #4), Erin Watt

Recensie | Verlangen (The Royals #4), Erin Watt

Easton Royal heeft het allemaal: hij is aantrekkelijk, rijk en intelligent. Zijn doel in het leven is om zo veel mogelijk lol te hebben. Over de consequenties denkt hij nooit na. Waarom zou hij ook? Tot Hartley Wright zijn makkelijke leventje op de kop zet. Zij is het enige meisje dat nee tegen hem zegt. Ze wil hem niet, hij moet eerst maar eens volwassen worden.

Verlangen (The Royals #4) geschreven door: Erin Watt
Bladzijden: 320
Serie: The Royals #4
Meer van deze auteur: Verleiding (The Royals, #1), Verraad (De Royals 2), Geheimen (De Royals, #3), One Small Thing, Gevaar
Uitgeverij: Uitgeverij De Fontein | 28 November 2018
Genre: Young Adult
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Verlangen past weer perfect bij de rest van de serie! Ik vind de covers echt prachtig!

verlangen

Ik typ dit na het dichtslaan van het boek! Een brok in mijn keel en een stalen klem om mijn hart! Hoe kan het dynamische auteurs duo, Erin Watt, me dit aandoen? Hoe kunnen ze keer op keer eindigen met een cliffhanger die je ademloos achterlaat?

Ik moet nu tot februari wachten voor ik verder kan en dat valt me zwaar!

Over tot de recensie!

We zijn terug bij mijn favo familie, de Royals!

Helaas is Reed naar de universiteit en dus hebben we minder Ella & Reed momentjes maar we krijgen daarvoor in ruil iets beters!

En dat is het verhaal van Easton!

Hij is de badboy van het gezin. Nu zijn ze allemaal geen lieverdjes, maar Easton is degene die geen zin heeft om zich volwassen te gedragen! Hij interesseert zich niet in school, geeft eigenlijk nergens om behalve vliegen en seks. En eigenlijk wil hij niks anders dan zo veel mogelijk genieten van zijn laatste jaar op de middelbare school.

Wanneer hij betrapt word in een nogal awkward situatie op school moet hij er voor zorgen dat degene die hem betrapt niks zal doorbrieven!

En daar ontmoet hij Hartley Wright!

Een meisje wat niet gauw zijn interesse wekt, maar andersom ook weinig interesse in hem lijkt te hebben! Ze vind hem wel cute maar ze wil hem verder niet in haar leven want Royals betekenen problemen en die kan ze niet gebruiken! Hartley heeft haar bord vol met drama en ze kan eigenlijk iemand als Easton missen als kiespijn.

En dat triggert Easton! Waarom wil ze hem niet? Hoe kan ze hem nu weerstaan? En wat voor problemen heeft ze eigenlijk?

Door zijn zelfdestructieve persoonlijkheid maakt hij de problemen voor hun beide alleen maar groter en net wanneer je denkt dat alles wel weer goed komt veranderd Easton in een allesverwoestende tornado die alles (inclusief jou al lezer) achterlaat als een wrak!

Maar niet gevreesd! Het is niet alleen drama in dit boek! Easton zorgt ook voor heel veel heerlijke hilarische stukjes! Hij is in zijn up momenten echt een geweldige jongen die meermaals een lach op mijn gezicht krijgt!

‘Ik snap het. Je wilt me zien zonder mijn shirt aan. Weet je wat? Ik zal je een sneakpreview geven. Het is fantastisch, trouwens. Misschien moet je één oog dichtdoen om het effect te temperen.’

Met een brede grijns trek ik mijn shirt omhoog en onthul mijn buikspieren.

‘Royal! Doe je shirt omlaag,’ blaft directeur Beringer, die precies op dat moment langsloopt.

Schaapachtig trek ik mijn shirt omlaag.

En doordat de achtergrond van Hartley stukje bij beetje word vrijgegeven word je als lezer net zo nieuwsgierig als Easton en lees je dit boek in één ruk uit!

‘Verlangen’ is een vierde deel dat je ademloos achterlaat met een brok in je keel en een stalen klem om je hart! Het enige wat me rest is verlangen naar ‘Gevaar’. Is het al februari?

Zoals ik in mijn recensie van deel 3 aangaf miste ik ook hier een beetje de ‘Hot and Steamy’ momentjes! De rest van het verhaal maakt dat zeker goed maar toch heb je door dat eerste deel wel steeds de hoop dat het weer net zo spetterend word!

[bol_product_links block_id=”bol_5be939e7c4fda_selected-products” products=”9200000095526345,9200000085931866,9200000079578768,9200000072403773″ name=”erin watt” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”537″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.