Verliefd en verloren – Lizzie van den Ham

Wat zou je doen als de knappe jongen die je op een concertavond tegen het lijf bent gelopen en die je graag beter wilt leren kennen, plotseling in je mentorklas blijkt te zitten..? Het overkomt Gemma Visser tijdens haar eerste jaar als docente Engels op het Thorbecke College. En hoe langer zij en Julian elkaar meemaken op school, hoe moeilijker het wordt om te ontkennen dat er iets broeit tussen hen twee.

Maar meent Julian het wel zo serieus? En vindt Gemma hem leuk genoeg om haar baan ervoor op het spel te zetten?

Taal: Nederlands
ISBN10: 9462661790
ISBN13: 9789462661790
Categorieën: Romans
Type boek: Paperback
Verschijningsjaar: juni 2016
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Aantal bladzijden: 250

Ik mocht dit e-boek ontvangen als recensie exemplaar van de uitgever in ruil voor een eerlijke recensie,
hartelijk bedankt hiervoor!

Ik geef dit boek ❤❤❤

De cover


Ik blijf zeggen dat covers met personen erop afgebeeld voor mij een afknapper zijn. Hoewel je hierop niet duidelijke gezichten ziet heeft voor mij een cover als deze geen klik.

De binnenkant


Dit boek is een bundel van drie al eerder uitgebrachte e-boeks genaamd De Zomer dat Ik Je Vond, De Winter dat Ik Je Zag en De Lente dat Ik Je Won.

We beginnen het boek bij Gemma, ze is net vrijgezel en voelt zich ietwat onzeker over zichzelf door haar ex. Op een avond als ze met haar zus en diens vriendin (hiep hiep voor diversiteit) naar een concert gaan heeft ze een korte flirt met een wel heel leuk lid van de band!

Hoe ontzettend awkward is het als je vervolgens je eerste jaar als docent op de eerste schooldag naar binnen loopt en hij naar binnen wandelt….. Wat volgt is een heerlijk verhaal over een moeilijk verlangen naar een verboden liefde!

Een boek gevuld met leuke personages die wonen en werken in Den Haag, een boek uit eigen land is altijd leuk omdat er herkenbare plekken in voorkomen. Zo krijg je al snel een soort van klik met de personages!

Mijn mening? Dit is een echte feel good roman die een beetje tussen young adult en new adult hangt. Er is een hoop spanning maar voor een roman had dit wellicht iets minder preuts en iets meer ‘hot and steamy’ mogen zijn!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments