Vurig (Frigid #2) – Jennifer L. Armentrout

Het kost hoofdpersoon Andrea veel moeite om zichzelf te laten zien. Ze zit met zichzelf in de knoop en kan zich niet ten volle geven aan het leven. Tanner – een vriend die haar meer dan leuk vindt – wil haar redden, maar uiteindelijk kan Andrea alleen zichzelf redden. Vurig is een verhaal over kracht, doorzettingsvermogen en vooral liefde. En o ja: dit zijn inderdaad dé Andrea en Tanner uit IJskoud!

Taal: Nederlands
Verschijningsdatum: augustus 2016
Uitgever: Zomer & Keuning
ISBN10: 9401907749
ISBN13: 9789401907743
Categorieën: Romans
Type boek: Paperback
Aantal bladzijden: 288

Ik geef dit boek ❤❤❤

De cover18045624


Nee, de Nederlandse cover vind ik niet mooi. Dit komt 29773156wederom door de gezichten op de cover

Andrea heeft donkerrode krullen en koperkleurige wenkbrauwen in het verhaal. Dat komt niet overeen met de cover. Ook vind ik zoals je op de Engelse cover kunt zien een cover zonder gezicht vele malen mooier omdat je dan zelf een beeld kunt vormen. De rode krullen op de Engelse cover passen perfect bij het boek en ook de achtergrond is vele malen beter dan een man die een vrouw zoent…. De Engelse titel Scorched (wat aangebrand betekent) slaat voor mij meer op het karakter van Andrea en dus zou haar vurige zelf op de cover moeten staan met donkerrode krullen! En dan voor mij het liefst zonder gezicht!

De binnenkant


Zoals je kunt lezen in de tekst hierboven is dit deel 2 in de Frigid reeks van Jennifer Armentrout. Toch kan dit boek ook wel als stand alone gelezen worden. Deel 1 IJskoud kreeg van mij de volledige 5 hartjes en ik kon dan ook niet wachten op dit tweede deel!

In dit tweede deel gaat het verhaal over Andrea. Haar ouders zijn allebei succesvol chirurgen, haar broer studeert ook braafjes medicijnen en zij geeft haar studie geneeskunde op voor een studie als onderwijzeres… Ze gaat op een reisje met haar beste vriendin Sydney (IJskoud) en diens vriend Kyle (IJskoud) om nog even een keer met zijn alle samen te zijn voor ze allemaal te druk zijn met hun studie! Natuurlijk vraagt Kyle zijn beste vriend Tanner mee en laat dat nou iemand zijn waar Andrea niet op zit te wachten.

Helaas krijgt dit tweede deel maar 3 hartjes van mij. Het is wel een goed boek maar ik kon er niet zo van genieten als ik deed met al haar andere boeken… Ik kan niet duidelijk zeggen waarom want zoals in meerdere van haar boeken zit er een zwaarder onderwerp verstopt onder alle Hot & Steamy verhalen en ook in dit boek gaat het over alcohol misbruik  en een soort van angstaanvallen. Dat is op zich natuurlijk altijd mooi dat de echte wereld verweven word in een Hot & Steamy en dat is wat dit soort boeken onderscheid van doktersromannetjes maar dit boek deed het gewoon niet voor mij.

Er was voor mij geen klik met Andrea, ja ze zuipt en kan zich niet volledig overgeven aan het leven… Maar serieus wat is haar probleem? Waarom moet ze zoveel zuipen?

Voor mij waren de pluspunten in dit boek dus de stukken met Sydney, Kyle en de delen vanuit Tanner geschreven. Andrea bleef voor mij een beetje een verwend krengetje dat zuipt en angstig is omdat ze niet krijgt wat ze eigenlijk wil zonder dat ze zelf in de gaten heeft dat ze zichzelf het strobreed in de weg legt!

 

 

Bewaren

Bewaren

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.