Wacht op mij (Wait for You #1) – J. Lynn

Wacht op mij (Wait for You #1) – J. Lynn

Ieder meisje dat dit boek leest, wordt halsoverkop verliefd op Cam!

Wacht op mij van J. Lynn (pseudoniem van Jennifer L. Armentrout) gaat over Avery en Cam. De laatstgenoemde verovert de harten van duizenden meisjes. Ben jij de volgende? Als je dit boek gaat lezen, valt dat bijna niet te voorkomen!

Cam is namelijk ontzettend sexy, lief, en eh... hadden we al gezegd dat hij onweerstaanbaar sexy is? Maar Avery heeft zo haar eigen shit te verwerken, en daarbij kan ze het niet gebruiken dat Cam te dichtbij komt. En dan nog een stapje dichterbij... Aan de andere kant: hoe kan ze hem nu weerstaan? Dat is haast onmogelijk!

four-stars
Wacht op mij (Wait for you #1) geschreven door: J. Lynn, Jennifer L. Armentrout
Bladzijden: 335
Serie: Wait for You #1
Meer van deze auteur: Ga voor mij , Blijf bij mij , Val voor mij (Wait for You, #4), Het aanzoek (Wait for You #2.5), Voor altijd (Wait for You #2.5), Vertrouw op Mij, Bitterzoet (The Dark Elements, #0.5), Witheet (The Dark Elements, #1)
Uitgeverij: Omniboek | March 3rd 2014
Genre: Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads


De cover


Ik vind dit altijd de mindere covers. Als er echt gezichten op de cover staan en die voor mij niet passen bij de personages dan kan dat soms tegenwerken in je eigen fantasie.

De binnenkant


Nadat ik Jennifer L. Armentrouts Witheet las moest ik me natuurlijk ook gaan verdiepen in haar andere boeken want ik was eigenlijk meteen verkocht met haar schrijfwijze!

Ook dit boek had nog geen 10 minuten nodig om mij compleet vast te grijpen!

Avery is een personage dat met een diep en treurig verleden te kampen heeft en daarom meteen een plekje in mijn hart heeft veroverd omdat ze zo’n ontzettende sterke vrouw is geworden! Wat heb ik me opgevreten over haar ouders!!! Ongelofelijk gewoon…. En dan Cam…. zoals ik al meteen na het afsluiten op Goodreads plaatste…. Ik moet ook een Cam hebben!!!! Laten we zeggen dat ik vanaf nu toch wel op zondag een eitje lust 😉

Een geweldig personage met heerlijke humor! Cam is gewoon zo lief en attent! Eigenlijk alles wat je in een man zou willen maar ook ontzettend verwaand…. of nou ja dat is denk ik niet het goede woord??!!? Hij weet dat hij een goede catch is en mag daar graag mee plagen!

Ik begin steeds meer een fan te zijn van New Adult boeken en ik kan deze boeken alleen maar omschrijven als boeken vol grote dramatische gebeurtenissen, geweldige personages en heel erg veel zwijmelmomenten!

Dit boek was zo heerlijk om te lezen dat ik meteen door wou in het volgende deel en die recensie lees je dus ook binnenkort hier in Wonderland!

Eén ding is zeker J. Lynn ofwel Jennifer L. Armentrout is gestegen naar mijn top favoriete auteurs!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.