Wat kreeg mijn Spook-a-Swap lootje in 2019?

In deze post zie je een foto overzicht van de Spook-a-Swap die ik aan mijn lootje gaf! Kijk je gezellig met me mee?

Allereerst moet de doos natuurlijk ook altijd leuk worden ingepakt! Deze staat immers altijd ongeveer een weekje bij je lootje voordat ze hem mogen uitpakken!

Als jij een week tegen een chips doos aankijkt doet dat niet veel voor je enthousiasme en dus probeer ik er altijd iets leuks van te maken!

Wel zorg ik er altijd voor dat mijn dozen niet lijken op de sneak peeks die ik gaf! Ik hou er van om een beetje mysterieus te zijn 😉

Mijn doos kwam dit jaar met de vleermuizen post!

En dan natuurlijk altijd als eerste het uitzicht in de doos!

Een mooie kaart in thema mag niet ontbreken bij mijn swaps en deze keer koos ik er voor om er zelf ééntje te ontwerpen en af te drukken!

En dan de pakjes!

Mijn lootje heeft een hele bups kindjes en omdat mijn kindje er altijd met de snufferd bovenop zit wanneer ik ga unboxen besloot ik bovenin voor hun wat dingetjes bij te stoppen zodat mama daarna in alle rust naar haar dingetjes kon kijken!

Een leuke Halloween beker gevuld met een spinnen oogmaskertje en een spinnenweb snoepzakje gevuld met verschillende Halloween snoepjes verpakt in cellofaan dicht gestrikt met Halloween lint!

 

lootje

En dan begon het knippen en knutselen aan de pakjes voor mama!

Ik hou er van als een Halloween pakketje een thema heeft en gelukkig voor mij gaf mijn lootje aan dat ze It wel leuk vind! Of nou ja, gelukkig voor mij?

Want ik heb best even zitten griezelen aan tafel in het donker met mijn geprinte stickervellen!

Ik en clowns rijmt niet zo goed sinds ik als tiener naar It keek!

Terwijl ik bezig ben met mijn pakjes krijg ik altijd heel veel twijfels, is het wel leuk?

Ziet het er wel goed uit? Heb ik wel genoeg? En natuurlijk de grootste vraag van al!

Wat vind mijn lootje er van?

lootje

Niet het mooiste handschrift maar goed het is dan ook een gestoorde clown die je pakjes beschrijft met zijn gebrabbel 😉

Een overzichts-fotootje laat zien dat er voor mama ook spooky bonbons in het pakket zitten en marshmallows! En dat ik een boekje voor de kleinere heksjes in Halloween stijl niet te eng heb gemaakt!

Op de rechter foto zie je nog een matching cadeau verpakking waar een It boekenlegger in zit! Hier vergat ik dan helaas een foto van te maken!

lootje

En dan als laatste nog een foto van alle boekjes in deze verpakkingen! Mijn lootje had veel geluk want ik kon deze boekjes voor haar allemaal binnen budget kopen! Het boekje voor de kleine heksjes kwam als extraatje en was een recensie exemplaar dat ik kreeg!

Wat vinden jullie, heb ik mijn best gedaan?

Heb je wel eens meegedaan met een swap bij mij? Wat vind/vond jij van je deelname?

Laat het me vooral weten!

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 comments

  1. Je had mij!! En ik en de kindjes waren super super gelukkig met het pakje! dankje wel lieve Kwante! En natuurlijk je kleine grote smurf!!

  2. Ja hoor, helemaal geslaagd. Ik vond het er zo tof uitzien met al die pakjes in thema. Je hebt je pakket echt met oog voor detail verpakt en uitgekozen. Nu maar hopen dat die snoepbekers voldoende afleiding konden vormen voor je lootje haar kinderen zodat ze haar leuke pakket rustig kon uitpakken.