What 2 Watch | 47 Meters Down: Uncaged

uncagedVier tienermeisjes gaan duiken in een verwoeste onderwaterstad. Al snel ontdekken ze dat ze niet alleen zijn in de verzonken grotten en verandert hun avontuur in een hel. Terwijl ze dieper in het claustrofobische labyrint van de grotten zwemmen, betreden ze het territorium van de dodelijkste haaiensoorten in de oceaan.

47 Meters Down: Uncaged (2019)
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk | Drama / Thriller | 90 minuten

Ik hou van haaienfilms. En het eerste deel 47 Meters Down vond ik mwah, toen ik zag dat er een tweede deel kwam was ik dus best benieuwd hoe deze zou uitpakken.

Helaas voor mij was deze ook echt weer van een niet zo denderend niveau…. Ik zou zeggen dat dit echt een tienerfilm is ware het niet dat mijn tiener zich dan beledigd zou voelen.

Deze films mogen tieners alleen niet zien. 16+ films zijn dit volgens kijkwijzer.

Soms begrijp ik niet hoe ze aan die rating komen want als ik naar een film ga die een 12 rating heeft met mijn 6 jarige mag dat gewoon! En dan word ik volop geconfronteerd met seks… en dan echt op de Nederlandse manier he! Gewoon benen wijd op een frituur en tegen de blote billen van de man aankijken terwijl die zijn ding doet…. Een film waarin ze het hebben over masturberen etc is gewoon 6+…. Dan mag ik dus blijkbaar niet zelf bepalen of ik mijn kind wil blootstellen aan seks…

Maar een super voorspelbare film waarin een paar meiden gillend onderwater weg zwemmen voor een haai zonder zicht dat gaat echt te ver en daar mag je je horror liefhebbende kind absoluut niet mee naar toe nemen! Ook al ben jij de ouder en weet je echt wel of je kind het aankan!

Anyhoeeeee… het ging hier over 47 Meters Down: Uncaged…

Yep, sorry! Ik dwaal weer flink af! Maar om het kort te houden bespaar jezelf ajb een duur bioscoopkaartje! Deze voorspelbare film komt vast snel op Netflix en dan kun je hem daar gaan kijken wanneer je je echt een keertje verveeld!

Sidenote: de titel slaat echt nergens op…

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.