What 2 Watch | 4x Mijn Mini Mening

Ik keek best wat films de laatste tijd en dus geef ik je in deze post mijn mini mening over 4 van de films die ik zag!

Ik begin met de ‘oudste’ film die ik zag!

Pet Sematary

Louis Creed trekt met zijn vrouw Rachel en hun twee kinderen Gage en Ellie naar een landelijk huis. Daar worden ze vriendelijk verwelkomd en op de hoogte gebracht van het lokale griezelige ‘Pet Sematary’. Nadat hun kat overreden wordt, besluit Louis deze te begraven op de mysterieuze begraafplaats voor huisdieren. Deze begraafplaats is echter niet wat het lijkt…

Niet wat ik verwacht had! Het begon best aardig maar helaas kon geen van de jumpscares mijn horror hartje verblijden.

Instant Family

Het koppel Ellie en Pete wil een gezin stichten met behulp van adoptie. Ze voelen zich erg menslievend tot ze thuis met drie driftige kinderen zitten. Nu moeten ze proberen een manier te vinden om hun kinderen, die helemaal geen zin hebben om volwassen te worden, op te voeden.

Absoluut een mislukte komedie! Ontzettend stereotyperend en van tijd tot tijd echt te flauw voor woorden.

Gelukkig zitten er een paar hartverwarmende momentjes in die het leed nog iets verzachten!

Captain Marvel

Het jaar 1990. Er is een galactische oorlog gaande tussen twee buitenaardse rassen. Carol Danvers, beter bekend als Captain Marvel, is een vrouw met superkrachten die na lange tijd terugkeert naar de aarde. Daar herinnert ze zich zaken uit haar verleden die bij haar vragen oproepen. Intussen neemt ze het samen met haar bondgenoten op tegen de Skrulls, die de gave hebben om van gedaante te veranderen en die onder leiding staan van Talos. Weet één van de meest krachtige superhelden van het universum de vijand te stoppen?

Oei, oei, oei…. aan de ene kant een toffe film! ♥ Marvel natuurlijk!

Maar aan de andere kant ook wel super GIRLPOWER! En dit is wel de eerste Marvel waarbij ik zo nu en dan op mijn horloge zat te kijken hoe lang hij nog ging duren… niet echt een goed teken…

Shazam!

De 14-jarige Billy Batson voelt zich begiftigd met de kracht van de tovenaar Shazam om tegen de krachten van het kwaad te vechten. Met de wijsheid van Salomo, de kracht van Hercules, het uithoudingsvermogen van Atlas, de kracht van Zeus, de moed van Achilles en snelheid van Mercurius, is hij de houder van de macht van S.H.A.Z.A.M. Shazam gaat op zoek naar de grenzen van zijn capaciteiten met de vrolijke roekeloosheid van een kind. Maar hij moet deze krachten snel beheersen om de dodelijke krachten van het kwaad te bestrijden die worden gecontroleerd door Dr. Thaddeus Sivana.

Ik vond het leuk! Niet echt een hele serieuze actie film maar meer een superhelden familie film! Is op zich ook leuk voor een zaterdag middag. Een paar keer goed gelachen en het verhaal heeft ook nog wat zielige momentjes.

Heb jij deze films gezien?

Wat vond jij er van? Laat het me vooral hieronder weten, vind ik leuk!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Heb alleen Pet Semetary niet gezien. Normaal vind ik horrors wel lachen maar na ons te hebben dood verveeld bij the Prodigy zijn we nog niet naar een andere horror geweest

    Instant family vond ik een leuke film. Captain Marvel vond ik echt super, ben 2 keer geweest. En Shazam was echt super hilarisch.