“If I had a world of my own, everything would be nonsense. Nothing would be what it is, because everything would be what it isn't.
And contrary wise, what is, it wouldn't be. And what it wouldn't be, it would. You see?”

What 2 Watch | 5x Mini Mening

Ik keek best wat films de laatste tijd en dus geef ik je in deze post mijn mini mening over 5 van de films die ik zag!

Ik begin met de ‘oudste’ film die ik zag!

Avengers Endgame

Na de gebeurtenissen in ‘Infinity War’ hebben de superhelden een grote tik gekregen. Hun gezamenlijke vijand Thanos is erin geslaagd om alle Infinity Stones te bemachtigen en heeft daarbij de helft van al het leven uitgewist. De overlevende helden, en met name de Avengers, hebben echter weinig tijd om te rouwen om hun vrienden en familie. Ze krijgen namelijk hulp aangeboden van onder meer Ant-Man en Captain Marvel. Allen slaan ze de handen in elkaar om Thanos alsnog te kunnen verslaan en om de miljarden doden die hij veroorzaakte weer tot leven te wekken.

Wat moet ik zeggen? Kippenvel! Genieten! HUILEN!!!! Lachen!!!

Ik bedoel… Thor… What the Heck….

En ik wil niet dat dit het einde is! Hoewel het wel echt mooi is afgesloten…. Captain America ♥

Ik bleef op het einde maar wachten na de aftiteling… en er kwam niks….

Still…. I love this movie 3000 ♥

The Curse of La Llorona

Een sociaal werkster poogt in 1973 in Los Angeles haar twee kinderen op te voeden. Na verloop van tijd bemerkt ze verontrustende overeenkomsten tussen een zaak waaraan ze werkt en bovennatuurlijke verschijnselen die haar familie teisteren. Ze begint een onderzoek naar het verhaal van een Mexicaanse folklore figuur die bekendstaat als ‘La Llorona’. Deze zou ooit haar kinderen hebben verloren en brengt nu, waar ze ook gaat, ongeluk met zich mee.

Hoe kan een horror film zo slecht zijn? En wie bedacht het dat humor in een horror film past?

En de logica ook in deze film…. gewond raken en dan over je kleding heen verbonden worden…..

Tadaaaa roepen als een vergane glorie goochelaar terwijl het een eng stukje zou moeten zijn?

Deze film mensen is gewoon echt pure …. [insert te grove woorden]….

Ik vond het zo erg dat ik hier mijn geld aan uitgaf! Ik betwijfel dan ook of ik nog horror ga kijken in de bioscoop want ik word de laatste tijd zo zwaar teleurgesteld!

After

Tessa Young is een toegewijde student, een plichtsgetrouwe dochter en een loyale vriendin voor haar middelbare schoolvriendje. Ze gaat haar eerste jaar college in met grootse ambities voor haar toekomst. Ze leeft een gecontroleerd leven met een sterk gevoel van wie ze is en wie ze zou moeten zijn. Haar bewaakte wereld opent zich wanneer ze de donkere en mysterieuze Hardin Scott ontmoet. Met zijn warrige bruine haar, een verwaand Brits accent en overvloedige tatoeages is Hardin de wilde, broeierige rebel die Tessa normaal zou schuwen. En dat doet ze – tot ze laat op een avond laat bij hem is, aangetrokken door zijn magnetische energie.

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oh wat een tragedie…………….

Wie is dat piepkuikentje dat Hardin speelt?

Pardon my French….

Volgens mij zijn zijn ballekes nog niet ingedaald! En dat moet een badboy spelen?

Als je After las en er van genoot zoals ik deed? Kijk de film niet!!!

Ik vind de boeken echt niet voor 12+, de film is dat wel! En de acteurs zien er ook zo uit!

Aladdin

Aladdin is een straatschoffie dat steelt om te overleven en verliefd is op een prinses, de dochter van de Sultan. Vervolgens vindt hij een magische lamp, waaruit een Geest verschijnt die in staat is wensen te vervullen. Met hulp van deze Geest probeert Aladdin vervolgens het hart van de prinses te veroveren.

Een oosterse nacht……

Ja meteen bij de eerste deuntjes zat ik er helemaal klaar voor ♥ en het is gewoon genieten!

Ik miste alleen een paar dingetjes uit het origineel en vond een stukje net too much feminimse schreeuwen!

Ik vind dat we soms als wereld een beetje te ver doorslaan…. en van mij hoeft dat echt niet door te slaan in Disney films!

Het is een spoilertje dus niet kijken als je de film niet zag!


 

Pokémon Detective Pikachu

In een wereld waar mensen Pokémon verzamelen om te vechten, komt een jongen een intelligente pratende Pikachu tegen die heel graag detective wil worden. De eerste live-action film van één van de meest succesvolle en populaire franchises ter wereld, met niemand minder dan Ryan Reynolds als Pikachu.

De trailer was heel erg grappig! Helaas is de film iets minder leuk dan je daarna denkt!

Maar voor Pokémon fans is het heel leuk, aldus mijn eigen Pokémon fan!

Ik vond als niet Pokémon fan de film toch best aandoenlijk en Pikachu echt een poeperd!

Mr. Mime zou echt absoluut een horrorfilm van kunnen worden gemaakt en van het kraaloog blobje ook! Kind breekt in en verteld dat dit een Ditto was 🙈

Thuis op de bank is dit een prima familie film!

Heb jij deze films gezien?

Wat vond jij er van? Laat het me vooral hieronder weten, vind ik leuk!

En wat keek jij de laatste tijd?

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

%d bloggers liken dit: