What 2 Watch | 7 x Gouwe ouwe

Neflix heeft weer een hoop ‘nieuwe’ films toegevoegd! Deze 7 Gouwe Ouwe mag je niet missen hoor!

Toevallig had ik het laatst op Facebook met Alathariél nog over sommige van deze oude films! Ik werd door haar uitgedaagd voor een challenge met je favoriete films.

Nu is dat natuurlijk onbegonnen werk, ik hou net zo veel van goede films als van boeken, maar het is wel heel leuk om te zien dat sommige van de films die ik koos nu weer op Netflix zijn verschenen!

De gouwe ouwe die je volgens mij dus echt niet mag missen op Netflix zijn films waarbij je echt wel tissues mag klaar leggen:

What Dreams May Come is een film die je echt niet mag missen en waar je echt dozen tissues bij nodig hebt!

Schindler’s List is een film die echt een immens diepe impact op me heeft gehad toen ik deze zag toen ik een jaar of 13 was! Iedereen zou deze film wel eens gezien moeten hebben.

Patch Adams is de tweede film met Robin Williams en ook deze film is tegelijkertijd heel verdrietig maar ook zo mooi! Die man was ook echt zo’n prachtige acteur!

Ghost… wat moet ik zeggen over deze film? Ik huil tranen met tuiten maar god wat is deze film prachtig!!!!! *zet meteen het liedje weer aan*

Kiss the Girls met Morgan Freeman! Ik weet niet of je het met me eens bent maar ik vind die man echt geniaal! Er is geen film met hem die ik niet geweldig vind! Deze thriller vond ik vroeger zo ontzettend spannend!

Forrest Gump is weer een film met een acteur die ik waanzinnig tof vind! Tom Hanks is ook in veel van mijn favo films te zien!

Ik ben geen grote fan van films die ver in de geschiedenis afspelen maar The Green Mile is daar wel een uitzondering op. Deze film heeft me best gebroken toen ik hem de eerste keer zag!

Dat waren 7 Gouwe Ouwe van mijn lijstje die jij nu kunt zien op Netflix!

Ken jij deze films al, welke vind jij ook goed? En ken je ze niet, welke wil je wel gaan kijken?

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments