What 2 Watch | Chilling Adventures of Sabrina

Afgelopen vrijdag was het zo ver! De nieuwe serie Chilling Adventures of Sabrina kwam op Netflix. Wat ik er van vond lees je hier!

De serie moet een reboot van de oude comedyserie Sabrina the Teenage Witch zijn (daar ben ik het niet mee eens want die serie was echt een comedy en deze is dat zeker niet!) en is gebaseerd op de stripverhalen van The Archie Comics. Ik denk dat ik die ook maar eens moet gaan verzamelen net als die van Riverdale!

De serie gaat over Sabrina een halfbloedje. Ze is half heks, half mens net als Hermione ♥

Ze woont bij haar tantes Hilda en Zelda in het stadje Greendale en heeft een paar hele leuke vriendinnen, Rosie en Susie, en een leuk vriendje Harvey.

Maar op de nacht van haar zestiende verjaardag moet ze kiezen, of ze tekent en wijdt haar leven aan de Kerk van de Nacht en vergaart hierdoor meer krachten of ze leidt een menselijk leven!

Sabrina kiest echter voor iets anders en dat brengt een hele hoop duisternis met zich mee!

Mensen die deze serie niks aan vinden zijn er gewoon niet voor gemaakt. Deze serie is gewoon echt heerlijk duister en grenst gewoon aan horror!

Dit was zo leuk om te kijken! Een toffe cast, boeiend plot en leuke special effects. Deze “remake” is zeker niet zoals de eerdere Sabrina serie, het is donker en absoluut meedogenloos.

Als je geniet van het concept van heksen, en geen taboe hebt met betrekking tot satanistische gebeurtenissen of duivelsaanbidding dan vind je deze serie die een keer niet gaat over zoete heksjes zoals The Good Witch 😉 vast erg tof!

Dit was echt de perfecte timing want hij viel perfect in de aanloop naar Halloween! Ik ben heel benieuwd naar wat deze serie nog meer in petto heeft! Ik ben zo blij dat er weer een bovennatuurlijke serie is met heksen en zwarte magie en na die cliffhanger kan ik niet wachten op de rest!

Heb jij gekeken? Wat vind je er van? Of ga je hem nog kijken?

Let me know down below ♥ reacties maken me blij!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment