What 2 Watch | Cold Pursuit
Nels is een stille huisvader en een hardwerkende sneeuwploegbestuurder. Hij is van levensbelang voor een badplaats in de Rocky Mountains, omdat hij degene is die de winterwegen overzichtelijk houdt. Hij en zijn vrouw wonen in een comfortabele hut waar geen toeristen komen. De stad heeft hem zojuist de prijs voor de burger van het jaar toegekend. Maar Nels moet zijn rustige bergleven verlaten als zijn zoon wordt vermoord door een machtige drugsbaron. Nu hij niets meer te verliezen heeft, zint hij op wraak.

Ken je dat? Dat je een acteur echt geweldig vind in een film? En dat je dan zijn nieuwe film echt wilt zien want je weet zeker dat het een goede gaat zijn?

En dan is hij echt rete slecht!!!!!

Ja dat was dus precies mijn gevoel bij deze film!

Dit is de tweede keer dat ik eigenlijk de bioscoop uit wou lopen omdat ik hem zo slecht vond! Maar ja, je betaald flink voor een kaartje en dus blijf je zitten…. en kijk je steeds op je horloge naar hoe lang deze straf nog duurt!

Als ik denk aan Liam Neeson dan denk ik aan Taken! Echt serieus één van mijn favo films!

Toen Cold Pursuit begon werd ik al meteen een beetje huiverig!

Het plot lijkt wel meteen heel erg op Taken…. geen ontvoerde dochter maar een vermoorde zoon…

En waar Liam in Taken serieus genomen kon worden door zijn geheime beroep was hij in Cold Pursuit een sneeuwschuiver. Geroemd door het stadje vanwege zijn werk…. maar opeens een bloeddorstige, ijskoude killer…

En wat me echt het aller aller aller ergst irriteerde?

Dat deze film na iedereen die overleed een soort humoristisch screen liet zien met hun bijnaam etc en een stom muziekje….

En de grote drugsbaas was echt een stom lachertje…. de indianen waren echt lachertjes…. het einde sloeg honderdduizend keer nergens op….

Ik kan echt zeggen dat ik het gewoon verbijsterend vind dat Neeson zich voor deze tragedie heeft geleend!

Wat ik deze film geef? Helaas kom ik echt niet verder dan 0.5 out of 5 stars (0,5 / 5) enkel voor de naam Liam Neeson.

 

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.