What 2 Watch | Last Christmas

last christmasDe jonge, losbandige en soms wat humeurige Kate is niet tevreden over haar leven. Niet alleen vanwege de zware periode die ze heeft doorstaan, maar ook door het irritante gerinkel van de belletjes aan haar schoenen – zij werkt namelijk als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door open is. Tom lijkt te mooi om waar te zijn als hij haar leven binnen komt lopen en hij door de muur die Kate om zich heen gebouwd heeft heen lijkt te breken. Terwijl Londen zich klaarmaakt voor de mooiste tijd van het jaar, lijkt niks goed te gaan voor deze twee, maar soms moet je gewoon naar je hart luisteren… en een beetje ‘faith’ hebben.

Last Christmas (2019)
Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten | Komedie / Romantiek | 102 minuten

Kerstmis… voor je het weet is het zover.

Toch heb ik om de één of andere reden nog helemaal geen winters gevoel… Ik voel me zelfs een beetje de Grinch…

Om te proberen de kerst vibe te grijpen ging ik dus met een paar bookbabes naar deze film!

Ik kan je vertellen dat hij heerlijk gevuld zit met kerst… maar stiekem baalde ik aan het einde van deze film stevig!

Een kerstfilm hoort je een warm en fluffy gevoel te geven, een gevoel van saamhorigheid en liefde….

Na het kijken van deze film hadden we eigenlijk alle drie een beetje een sad lipje…. je weet wel… zo’n bibberlip, dat je eigenlijk gewoon keihard wil brullen maar ja dan kijkt iedereen in de bioscoop je ook zo raar aan!

Zielig… dat is deze film.. en als ik in deze periode zielig wil dan kijk ik wel naar één van de vele zenders die Eight Below of Hachi gaan vertonen, janken gegarandeerd!

Maar in deze tijd is het leven al zwaar zat, de winter-kerst dip standaard aanwezig en dus wou ik een feelgood film!

En zeg nou zelf als je de trailer bekijkt dan krijg je toch echt het cheesy, feelgood gehalte als in Bridget Jones om je oren geslagen?

Last Christmas is niet helemaal wat ik verwachtte of wat ik nodig had dus!

Wel zeker een mooie film, begrijp me niet verkeerd! Maar eerder zielig dan grappig!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

  1. Haha, tegenwoordig durf ik zelfs amper nog naar films krijgen omdat ik zo snel ga huilen. Ik was al een janker, maar sinds de kinderen er zijn is dat nog tien keer zo erg geworden. Er is nota bene een aflevering van Mascha en de Beer met een liedje in waarbij ik het ook niet droog hou. Zit ik daar dan te snuffen terwijl mijn oudste mij met opgetrokken wenkbrauwen aankijkt. Ik hou het dus maar bij boeken.