What 2 Watch | Netflix Christmas Edition ♥

Een flink aantal films die ik heb gezien op Netflix, die ik nog wil zien of die ik echt mis op Netflix! Kijk je mee naar deze Christmas Edition?

Als je op de rode titels klikt kom je bij de trailer!

Films die voor mij echt bij kerst horen!

En jammer genoeg niet op Netflix staan! Ik vind het maar onbegrijpelijk! Juist in deze periode zou ik graag naar Home Alone, The Grinch en The Witches willen kijken ♥

Dat zijn echt de films die ik in mijn jeugd altijd op tv keek!

Ik vind het oprecht jammer dat Home Alone dit jaar niet op tv komt maar ga hem zeker kijken, die eerste film en dat deuntje alleen al maken voor mij kerst compleet!

Daarnaast mis ik ook deze kerst wel weer de Harry Potter films op Netflix… Gelukkig hebben we die dvd box in huis dus kunnen we in de vakantie nog even lekker terug naar Hogwarts ♥

Films die op Netflix staan en die ik nog wil kijken in de kerstvakantie!

Christmas with a View

Op Kerstmis bruist Thunder Mountain Ski Resort wanneer de vermaarde Shane Roarke tot de nieuwe chef-kok wordt benoemd. Clara Garrison is niet zo enthousiast en focust zich in plaats daarvan op zich opnieuw te vestigen na haar mislukte poging om een restaurant in de stad te openen. Zullen hun paden elkaar voortdurend kruisen, zal hun gedeelde passie voor koken hen samenbrengen of zullen ze door geheimen uit elkaar worden gehouden?

Christmas Wedding Planner

Weddingplanner Kelsey Wilson staat op het punt haar grote doorbraak te beleven als ze wordt gevraagd om de overdadige en exclusieve bruiloft van haar geliefde nichtje te organiseren. Alles loopt op rolletjes, totdat de knappe Connor McClane, een privédetective, opdaagt en Kelsey’s wereld op zijn kop zet. Connor is door een onbekende ingehuurd om de voorbereidingen voor de bruiloft te verstoren. Daar slaagt hij in, maar hij weet ook het hart van Kelsey te winnen.

A Wish for Christmas (geen trailer)

Sara Thomas is een type vrouw dat graag vanaf de zijlijn toekijkt op haar werk. Wanneer haar grote idee voor kerst wordt gestolen, wenst ze dat de Kerstman haar de moed geeft om voor haarzelf op te komen. De Kerstman laat haar wens uitkomen, maar geeft haar slechts 48 uur. Terwijl de klok tikt, zal Sara ontdekken hoe ze met de kerstmagie moet omgaan en leert ze voor haarzelf op te komen.

Love Actually (geen trailer)

De film volgt het liefdesleven van acht Londenaren in de aanloop naar kerst. De nieuwe premier wordt verliefd op het meisje dat hem thee brengt, terwijl zijn zus huwelijksproblemen heeft. Een vader en zijn stiefzoon moeten het verlies van de moeder verwerken, terwijl de zoon tot over z’n oren verliefd is op een klasgenote.

Films op Netflix die ik stiekem al keek 😉

Als je wel van een beetje grof houdt dan zijn de volgende twee films sowieso aanraders!

A Bad Moms Christmas

Office Christmas Party

Als je van films als To all the Boys I’ve Loved Before houdt is dit wel echt een kerstfilm die je wilt zien!

Let it Snow

De volgende films zijn echt super cheesy en voorspelbaar maar toch leuk om te kijken!

A Christmas PrinceA Christmas Prince: The Royal Baby

Holiday in the Wild, The Knight before ChristmasThe Holiday Calendar

The Christmas Chronicles, Christmas InheritanceThe Princess Switch.

En dan de meest irritante maar hilarische kerstfilm op aarde ♥

Elf

Heb jij nog kijktips?

Oh en mocht je zelf nu echt een Grinch zijn dan is er zat anders te zien op Netflix hoor, kijk maar even hier!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.