What 2 Watch | Netflix Toppers!

Zo nu en dan ben ik zo blij dat ik Netflix heb! Er komen echt de meest geweldige series en films langs en in deze What 2 Watch wil ik graag wat van mijn toppers met jullie delen!

Op de eerste plaats een nieuwe serie die ik echt heel erg tof vond! Absoluut binge materiaal!

You

Gebaseerd op de bestverkopende roman van Caroline Kepnes met dezelfde naam, is “You” een liefdesverhaal uit de 21ste eeuw dat vraagt: “Wat zou je doen om lief te hebben?” Wanneer een briljante boekhandel manager het pad kruist met een aspirant-schrijver, wordt zijn antwoord duidelijk: alles. Met behulp van internet en sociale media als zijn hulpmiddelen om de meest intieme details te verzamelen en dichter bij haar te komen, wordt een charmante en ongemakkelijke crush al snel een obsessie als hij stilletjes en strategisch elk obstakel – en persoon – op zijn weg verwijdert.

Een film waar je vast al mee bent platgegooid maar die je zeker moet gaan kijken!

Bird Box

In de nasleep van een wereldwijde dreiging van onbekende oorsprong moet Malorie de kracht vinden om haar kinderen veilig te kunnen stellen. Ze vlucht met ze weg via een verraderlijke rivier, op zoek naar een veilig onderkomen. Vanwege dodelijke onzichtbare krachten moeten ze hun weg blind vervolgen.

En last but not least een serie die echt geweldig is!!!! Deze serie kijk je echt gegarandeerd in één ruk uit!

Sex education

Otis Thompson, een sociaal onhandige maagd op de middelbare school woont samen met zijn moeder, die sekstherapeut is. Hij werkt samen met de snedig slimme “bad-girl” Maeve om een ​​kliniek op te zetten om met de rare en wonderbaarlijke problemen van hun medeleerlingen om te gaan.

Heb jij nog een toffe Netflix tip?

Laat het me vooral hieronder weten ♥

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments

  1. Alleen een veel van You gezien. Vond het leuk, maar niet moet ik verder kijken leuk. Dus kijk wel eens verder als ik er zin in heb.
    Mijn broer vond Bird Box echt saai, dus weet niet of ik die ga kijken. We hebben een beetje dezelfde smaak met dat soort films. Misschien ooit
    Die laatste staat in mijn watchlist

  2. Jaaa, Sex Education, zo’n leuke serie! Bij de eerste aflevering dacht ik nog ‘wat is dit allemaal’, maar voor ik het wist zat ik er helemaal in. En nu is het van ‘Ik mis Otis’.