What 2 Watch | Ready or Not

ready or notEen jonge vrouw staat op het punt te gaan trouwen met haar rijke vriend. Tijdens haar huwelijksnacht wordt ze door de familie van haar man uitgenodigd om mee te doen in hun traditie. Maar dan verandert het spelletje in een dodelijk spel waarbij de deelnemers moeten vechten om te overleven.

Ready or Not (2019)
Verenigde Staten | Horror / Komedie | 95 minuten

Niet al te hoge verwachtingen! Dat is hoe ik deze film in ging.

Wanneer ik zie staan horror/komedie word ik een beetje huiverig! Ik hou namelijk echt van horrorfilms en wanneer ik betaal voor een bioscoopkaartje wil ik wel echt een goede film zien.

De keuze viel tussen deze film en Countdown, helaas trok ik aan het kortste eind en dus werd het deze film.

Maar achteraf ben ik blij!

Niet dat dit nu een echte horror film is! Maar hij houdt de spanning er goed in, is heel vermakelijk! En eerlijk is eerlijk, ik schrok ook een paar keer!

Stel je voor dat je tot over je oren verliefd bent! Je besluit te gaan trouwen en dan ontmoet je ‘The Inlaws’. Je voelt je niet echt welkom in de familie en bent door je partner al gewaarschuwd dat ze een beetje raar zijn.

Erfgenamen van een spelletjesfabrikant en dus besteed jij je huwelijksnacht met het spelen van een spel! Welk spel dat is bepaalt een creepy klein doosje!

De meeste aangetrouwde moesten een spelletje schaken of dammen. Maar jij niet…

Jij krijgt verstoppertje, wat je echter niet weet is dat je beter verstopt kunt blijven want als ze je vinden is je leven voorbij!

Ik heb me zo vermaakt om de satanistische insteek en de vreemde komedie in Ready or Not!

Je moet het allemaal vooral niet te serieus nemen! Oh en er is best een beetje gorigheid op het end! Moet je ook tegen kunnen 😉

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments