What 2 Watch | Romantiek, Actie en Horror!

Deze week in What 2 Watch deel ik mijn mening over 3 verschillende film genres! 2 bioscoopfilms en 1 Netflix film! Kijk je mee?

121 minuten | Actie | Thriller
Release: 16-08-2018

Denzel Washington is opnieuw te zien in één van zijn meest karakteristieke rollen in The Equalizer 2.
Robert McCall neemt het recht in eigen handen en komt op keiharde wijze op voor mensen die het slachtoffer zijn van een misdrijf. Hoe ver is hij bereid te gaan als het gaat om iemand waar hij van houdt?

Ik ben echt fan van Denzel Washington! Ik kan echt niet één film van hem opnoemen waarin hij tegenviel.

Ik heb het eerste deel van deze film niet gezien maar mijn man wou graag naar deze kijken dus gingen we er toch maar heen.

Ik kan je zeggen dat je deze film ook prima kan zien zonder het eerste deel te kijken.

Dit is echt een beetje een kat en muis spel thriller met het ene moment veel actie en het volgende moment meer verhaal!

Niet zijn beste film ooit maar wel een goed verhaal! Als je van films als John Wick en Taken houdt vind je deze ook tof!

Ik zou deze ook gewoon thuis voor de buis kijken want een bioscoop kaartje vind ik zonde voor deze film!

93 minuten | Horror
Release: 23-08-2018

Op een druilerige vrijdagavond laten vier tienermeiden zich verleiden tot het bekijken van een internetvideo waarmee ze Slender Man kunnen oproepen, een demon die door veel kijkers verantwoordelijk wordt gehouden voor de verdwijning van kinderen en het geestelijk verval van alle anderen die hem zien. Aanvankelijk nemen de meisjes het niet al te serieus, maar wanneer één van hen spoorloos verdwijnt beginnen ze langzaam maar zeker te beseffen dat de video geen grapje was.

Wat jammer! Ik had na het zien van de trailer zoveel zin in deze film!

Ik was zo ontzettend benieuwd of dit weer zo’n heerlijke Urban Legend film zou worden waar ik zo van hou!

De film begon redelijk tof op de jonge actrices na, ik denk dat dit soort films beter werken als je er geen ‘newbee’s’ in laat acteren. Ik heb me toch een paar keer geërgerd aan de tienermeiden terwijl ik dat in andere films niet gauw heb.

Maar er zit geen vaart of spanning in. Het had zoveel spannender gekund en ook de jumpscares vielen mee. Op sommige punten zag de Slender Man er zo nep uit dat het leek of ik een hele slechte horror film uit de jaren 80 keek.

Dus absoluut mee wachten tot hij op Netflix verschijnt!

99 minuten | Drama | Romantiek

Lara Jean Covey schrijft brieven aan al haar voormalige geliefden. De brieven zijn alleen bedoeld voor haar en nooit bedoeld om gelezen te worden door iemand anders. Tot op een dag dat al haar liefdesbrieven verstuurd worden naar haar oude geliefden. Haar leven verandert al snel in een chaos als ze gedwongen is om te gaan met de sociale tegenslag en buiten dat ook de confrontatie moet aangaan met elk van hen.

DIT IS GEWOON PERFECTIE!

Wat heb ik (inmiddels 4x) genoten van deze film zeg!

Ongelofelijk dat dit niet op het grote scherm verschijnt want wat was deze film leuk!

Geweldige acteurs, heerlijk verhaal en zo verslavend!!!

Dit is een boekverfilming waarbij ik bijna wel durf toe te geven dat ik hem leuker vind dan de boeken…. daar geef ik Peter compleet de schuld van!

Deze moet je gewoon zien!

Dat waren de films deze keer!

Heb jij deze films gezien, wat vond jij ervan?

Of keek jij een andere film? Let me know down below ♥

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

  1. Ik heb to All the Boys I’ve Loved Before ondertussen ook 4 keer gekeken :). Verder heb ik van de week Dog Days en Peppermint gekeken. Dog Days was heel mooi en romantisch en al die hondjes!!! Pepermint was echt heel goed!