What 2 Watch | Searching & Venom

We bekeken weer eens twee bioscoopfilms en waren blij verrast bij deze twee! Kijk je mee naar waarom deze films op onze What 2 Watch lijst staan?

Als eerste gingen we naar Searching.

Een scenario dat elke ouder vreest. Opeens is je kind vermist! En terwijl jij allerlei dingen nagaat lijkt het er op dat alles compleet misgaat en je je dochter nooit meer terug gaat vinden!

Deze film is er echt één waarbij je op het puntje van je stoel zit en heeft een nooit verwacht einde!

Ik denk dat elke ouder deze film wel moet kijken om te zien hoe een kind zich gelukkig kan voordoen terwijl ze dat eigenlijk helemaal niet zijn!

Absoluut een aanrader…

Verenigde Staten
Drama / Mystery
102 minuten

geregisseerd door Aneesh Chaganty
met John Cho, Debra Messing en Joseph Lee

David is vader van Margot. Hun communicatie speelt zich voornamelijk via het scherm af waardoor David zich eerder geïrriteerd dan bezorgd voelt wanneer zijn dochter niet op zijn berichten reageert. Tot hij ontdekt dat ze vermist is. Terwijl een rechercheur erbij wordt geroepen, doorzoekt David op Margots laptop het net af naar mogelijke aanwijzingen naar haar locatie.

Vanaf 6 september in de bioscoop

Ik had nog niet echt trailers van deze film gekeken omdat ik vind dat die altijd te veel weggeven. Vooral bij Marvel films!

Ik kende het verhaal van Venom ook nog niet dus ging deze film in me afvragend of hij niet te eng zou zijn voor de kids… 12+ zegt Kijkwijzer maar die heeft het wel vaker mis en wat ik op tv zag qua masker van Venom vroeg ik het me sterk af…

Maar goed de kids mochten kiezen en dus werd het Venom en jongens!!!!!

WAT EEN GEWELDIGE KICKASS FILM IS DAT!!!!

Ik heb zo gelachen!!!! Echt deze film is nu één van mijn favoriete Marvel films!

De gesprekken tussen Eddie, hmm well hello mister Hardy, en Venom zijn echt geweldig!

Venom is gewoon echt geweldig!

Ik kan niks anders zeggen dan GA DEZE FILM KIJKEN………. NU!!!

Beste is nog zonder naar de trailer te kijken! Dus waar wacht je op, ga kaartjes kopen!

*Ga ik ondertussen zitten balen in een hoekkie dat hij pas januari 2020 op dvd verschijnt….

Verenigde Staten
Actie / Horror
112 minuten

geregisseerd door Ruben Fleischer
met Tom Hardy, Michelle Williams en Riz Ahmed

Het verhaal volgt een fotojournalist, Eddie Brock genaamd, die verbonden raakt met een symbiont, ofwel een buitenaardse levensvorm. Samen staan ze beter bekend onder de naam ‘Venom’. Al snel groeit Eddie onder deze naam uit tot een antiheld die de onschuldigen probeert te beschermen.

Vanaf 4 oktober in de bioscoop

Heb jij nog een must see movie tip voor mij?

Laat het me vooral weten ♥

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.