What 2 Watch | Series waar ik naar uitkijk!

Drie series die ik echt dolgraag wil zien, ik kan niet wachten tot ze eindelijk verschijnen! Kijk je mee naar series waar ik naar uitkijk?

De eerste is er één waar ik niet erg lang op hoef te wachten! 15 februari verschijnt deze namelijk op Netflix en ik ben echt ontzettend benieuwd geworden na het zien van de trailer!

Ik krijg er een beetje X-men vs Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children vibes van en ik duim echt dat hij zo goed is als ik hoop!

Een disfunctioneel gezin van superhelden proberen samen het mysterie van hun vader’s overlijden en de bedreiging van de apocalypse op te lossen.

De tweede zal misschien nog even duren voor we hem in Nederland kunnen zie! 20 maart gaat hij pas van start in Amerika. Het is een spin-off op één van mijn favoriete series; Pretty Little Liars.

The Perfectionists speelt zich af in Beacon Heights. Daar lijkt alles onder controle. Maar niets in Beacon Heights is zoals het lijkt. De stress om perfect te zijn, leidt tot de eerste moord in de stad. Achter elke Perfectionist zit een geheim, een leugen en een noodzakelijk alibi.

In deze The Perfectionists spin-off zullen Mona en Alison weer te zien zijn en de trailer ziet er alvast goed uit!

En de derde serie die ik echt ontzettend graag wil zien komt pas in 2020, huillie!

Het boek Lieve mama van Esther Verhoef wordt verfilmd voor een serie. En ik vond dat boek echt geniaal!

Je denkt dat je je grenzen kent, maar als je gezin in gevaar is, hoe ver ga je dan?
Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen van dertien, vijftien en zeventien. De achttienjarige Ralf woont nog bij zijn ouders. Zijn leven draait om zijn auto, zijn vrienden en geld verdienen. Hij laat zich meesleuren in een crimineel plan: een overval op de woning van Helen en Werner. Een horrorscenario ontvouwt zich op de bewuste avond. Maar al snel blijkt dat de nachtmerrie voor Helen nog maar pas is begonnen…

Zou jij deze series ook graag willen zien? En heb je misschien nog een leuke serie tip?

Laat het me vooral hieronder weten ♥

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment