What Happened | @t the Darkest Star Release Party bij Zomer & Keuning

Wanneer je als rasechte Armentrout fan ziet staan dat er een release party is voor the Darkest Star en je je kunt opgeven dan is dat natuurlijk het eerste dat je doet!

Fans van Jennifer L. Armentrout opgelet!

Heb jij 10 juli nog ruimte in je agenda? En wil je bij een supertof evenement zijn in Utrecht?

Op 23 juli verschijnt THE DARKEST STAR, het eerste deel van de waanzinnige nieuwe ORIGIN-serie van Jennifer L. Armentrout. Wij kijken er zo naar uit dat we twee weken van tevoren al een exclusief voorproefje gaan nemen, en jij kunt daarbij zijn. Hoe? Stuur NU een mail naar info@zomerenkeuning.nl met Ja, ik ben erbij! Er is maar beperkt ruimte, dus aarzel niet. Als je tot de geluksvogels behoort, krijg je 4 juli een mail met alle info over deze middag. Het programma begint om 16.00 uur en duurt tot ca. 18.00 uur. Dit wil je niet missen!

En op 4 juli was ik één van de gelukkige die een e-mailtje kreeg!

En dus ging ik afgelopen woensdag naar de Darkest Star releaseparty en het was weer zo ontzettend gezellig!

We worden altijd leuk ontvangen door de dames op het Zomer & Keuning kantoor en ook altijd verwend met lekkers!

Samen met een stuk of 20 dames hadden we een brainstorm met Monique en Thyrze. Hoe kunnen we nog meer lezers fan maken van de Lux serie? En bij welk publiek past dit eigenlijk?

Conclusie is dat deze reeks niet in een hokje te duwen is! Hij past namelijk in meerdere genres en ook bij meerdere leeftijdscategorieën.

Ook vroegen ze zich af of er geen Armentrout overkill was? Nou we hebben duidelijk gemaakt dat we de nieuwe Storm and Fury ook echt vertaald willen zien!

Ook werd gevraagd welke boeken hun nog meer moeten vertalen, gezien ik geen Engelse lezer ben liet ik dit over aan de rest en ik heb zat goede ideeën gehoord!

Petra vertelde ons over hoe de vertaling van de nieuwe serie tot stand is gekomen en waarom er voor de Nederlandse covers gekozen is in plaats van de originele!

Ik ben daar best blij mee want de serie past nu heel erg mooi bij de Lux boeken en had anders echt een beetje een kerstmis vibe!

Ook was er een Armentrout test waarbij je het volgende deel kon winnen….

En tja… bijna schaamtevol… dan zeg je fan te zijn van Armentrout… Kickt je ‘examenvrees/faalangst’ in als een m#therf#cker…

Zwetend en met een dikke blackout komt er weinig zinnigs uit mijn brein, laat staan op papier! Gelukkig was ik niet de enige die hier last van had 😉 Met klotsende zwoksels vulde ik zo veel mogelijk in en werd het na het heftige jury commentaar 😉 duidelijk dat ik niet eens als laagste was geëindigd…. dat luchtte stiekem toch een beetje op!

Audioboeken!

Hierna kwam Jantine van den Bosch aan het woord. Zij is stemactrice en heeft alle Lux audio boeken ingesproken en ook The Darkest Star. Ze heeft verteld hoe het inspreken van audio boeken in zijn werk gaat, een audioboek van elf uur inspreken duurt bijvoorbeeld het dubbele, en wat zij nog meer op haar CV heeft staan.

Nu noemde ze een paar voorbeelden maar bij geen van alle had ik zoiets van, JA! Daar ken ik je stem van!

Thuis zocht ik even haar website op en nu zag ik dat ik haar stem inderdaad herkende van Ana in “Chica Vampiro” (Nickelodeon), Michelle in “The Hatahways, een geestig gezin” (Nickelodeon) en als Moanatelle Geestier in “Monster High”.

Normaal luister ik niet naar audio boeken. Nu laat ik wel eens mijn Iphone me voorlezen tijdens het rijden en hoewel ik aan dat blikkerige gewend ben geraakt moet ik zeggen dat ik voortaan misschien in plaats van het e-book wel het audio boek aanschaf!

En natuurlijk werd er nog aan haar gevraagd om een stukje te laten horen. Zeg nu zelf, jij wilt toch ook wel zo voorgelezen worden in de avond!

En toen maakten we nog hele leuke Polaroid fotootjes om met een leuke brief aan Jennifer mee te sturen! Deze zijn absoluut niet internet waardig haha! Maar het was een heerlijke middag!

Tot mijn, en onze, grote verbazing kregen we ook nog een geweldig leuke goodiebag!

Zoals je op de foto kunt zien zijn we flink verwend!

Ik wil Zomer & Keuning nogmaals bedanken voor de geweldige middag en hoop zo snel mogelijk in The Darkest Star te kunnen duiken!

Samen met de heerlijke chocola, badbom en limonade word dat heuse verwennerij!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.