What (not) 2 Watch | Videoland Flop!

Ik sloot een abonnement af bij Videoland omdat ik heel erg nieuwsgierig was naar de nieuwe Charmed serie! Spoiler alert…. het is een absolute flop!

Charmed (2018) is een Amerikaanse fantasyserie van de zender The CW. De serie ging in première op 14 oktober 2018.

Na de tragische dood van hun moeder proberen de zussen Mel en Maggie de draad van hun leven weer op te pakken. Tot hun schok blijken ze een oudere zus te hebben in de persoon van de briljante genetica Macy. Terwijl de emoties hoog oplaaien, merken de drie zussen dat ze een speciale band hebben en bovennatuurlijke vermogens beginnen te ontwikkelen.

Als je fan was van het origineel kijk het niet!

Het is net een tragisch slechte Spaanse telenovela…. maar dan echt niet leuk! Ik bedoel maar ik kijk Jane the Virgin op Netflix en dat is een Spaanse telenovela en die is echt geweldig!

Maar deze? Het slaat echt kant noch wal!

Het is zo ontzettend vreemd, het is net of je Lemony Snickett kijkt maar dan zoooooo slecht!

Bovendien word er alleen in de eerste aflevering al zoveel diversiteit in je keel geramd dat het way too much is!

Oh en de ‘special effects’? Niveau back to the future….. en die waren dan echt nog modern!

In de eerste aflevering lijkt het net of het monster afgekeken is van Arnold Schwarzenegger als Mr. Freeze in Batman & Robin…. Dit is een film uit 1997 mensen….

En dan heb ik het nog niet over de…. ja ik ga het zeggen….. verkrachting van originele personages!!!!!!!

Ik kan gewoon niet over het feit van Harry als Leo…. of de Wijzen……

Charity…. een Wijze die graag tv kijkt als ze op de loopband staat en een ontwikkelingsfonds leid dat microleningen verstrekt aan vrouwen. Ze pakken armoede en ongelijkheid aan met ethisch, vrouwgericht kapitalisme…. Bij kennismaking met de zussen deelt ze meteen visitekaartjes uit….

Ja… dat dus…. en laat me niet beginnen over de zusjes zelf…

Ik kan echt 10.000 woorden weg gaan klagen hier over wat er allemaal super slecht is aan deze serie maar ik raad je gewoon sterk aan om er niet aan te beginnen! Het verpest echt al je herinneringen aan het origineel!

Ik heb zes afleveringen gekeken en ben daardoor 4,5 uur kostbare tijd kwijt die ik nog liever aan de badkamer poetsen had willen besteden!

Oh wacht ik wil nog één ding kwijt….. aflevering vier….. verwelkom de Grudge…..

Echt deze hele serie is tragisch! Ik ga heel snel het origineel kijken om deze tragedie hopelijk te vergeten!

Keek jij deze serie al?

Vertel me wat je er van vind! Of wil je hem nog gaan kijken?

Ik ben super benieuwd naar jouw mening!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment