What to Watch 2017 | Favoriete films van afgelopen jaar!

Ik keek 54 films in 2017! In deze post laat ik je mijn favoriete zien van 2017! Kijk je mee naar de What to Watch 2017?

Favoriete animatie/teken films 2017

Moana
 1. Sing
 2. Moana
 3. The Boss Baby
 4. Despicable Me 3
 5. Coco

Als ik uit dit rijtje een top 3 moet kiezen worden dat Moana, Coco en Sing! Ik heb echt zo genoten van alle animatiefilms afgelopen jaar! Vooral Coco heeft me aangenaam verrast!

King Arthur

Favoriete actie/avontuur/sci-fi films 2017

 1. Passengers
 2. The Great Wall
 3. Kong: Skull Island
 4. King Arthur: Legend of the Sword
 5. Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge
 6. Transformers: The Last Knight
 7. Spider-man: Homecoming
 8. Wonder Woman
 9. The Hitman’s Bodyguard
 10. Thor Ragnarok
 11. Justice League

Als ik uit dit rijtje een top 3 moet kiezen worden dat King Arthur, Kong: Skull Island en Justice League! De rest is net zo fantastisch maar deze waren toch echt mijn lievelings mede door acteurs die hierin meespelen!

The Space Between Us

Favoriete drama/romantiek films 2017

 1. The Space Between Us
 2. Everything, everything

Hier hoef ik geen top 3 te maken maar man o man wat een prachtige films vond ik het! Niet iedereen denkt er zo over maar ik denk dat het bij voornamelijk komt doordat ik de boeken nog niet las! Ik kijk stiekem altijd liever eerst de film! Als je het namelijk andersom doet valt het toch altijd tegen!

Favoriete familie/komedie films 2017

Baywatch
 1. Beauty and the Beast
 2. Why Him
 3. Baywatch
 4. Girls Trip
 5. Jumanji

Als ik uit dit rijtje een top 3 moet kiezen worden dat Beauty and the Beast, obviously! Dan Baywatch en daarna Girls Trip! Vooral Baywatch heeft me onwijs verrast ik heb echt krom gelegen van het lachen!

Favoriete thriller/horror films 2017

It
 1. Split
 2. Don’t Knock Twice
 3. It

Best tragisch maar in dit rijtje moet ik zeggen dat It gewoon de beste was….

En Split en Don’t Knock Twice waren te doen. Vooral Split was erg psychisch gestoord, daar moest ik echt mijn hoofd even bijhouden!

De rest van alle films die ik zag in dit genre krijgen een tragisch eigen kopje:

Slechtste films die ik zag in 2017

One .gif to describe them all!
 1. Wish upon
 2. It comes at Night
 3. 47 Meters Down
 4. Happy Death Day
 5. Flatliners
 6. Escape Room

Zoals je ziet kon ik het echt niet bij 17 favoriete films houden! De slechtste films vielen helaas in mijn lievelingscategorie, thriller/horror! Ik hoop echt dat er dit jaar beter horrorfilms uit gaan komen die al het leed van 2017 wat verzachten!

Keek jij ook wat van bovenstaande films?

Wat is jouw favo film van 2017? Mag ook een top drie zijn! Of misschien heb ik volgens jou wel een geweldige film gemist? En wat is de slechtste film die jij dit jaar keek?

Let me know down below ♥

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments