What to Watch | Series die je niet mag missen!

Naast lezen ben ik ook echt verslaafd aan het vierkante (nou ja, vroeger dan) schermpje! De volgende drie series mag je echt niet missen!

Op Videoland bingede ik The Handmaids Tale en wauw! In het begin dacht ik echt wtf ben ik aan het kijken?

Maar even later was ik echt verslaafd en nu baal ik dus dat ik steeds moet wachten tot er een nieuwe aflevering is! En ik kwam er dus pas achteraf achter dat hier gewoon een boek van is dat ik nu echt wel moet lezen.

[bol_product_links block_id=”bol_5d060a6ee6c44_selected-products” products=”9200000101929891,9200000109108832″ name=”het verhaal van de dienstmaagd” sub_id=”” link_color=”F4907C” subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”F4907C” deliverytime_color=”F4907C” background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”794″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Pluspunt is wel dat Best of Ya in september The Grace Year uitbrengt dat een mix zou zijn van dit boek, the Hunger Games en Lord of the Flies.

Waar gaat het over:

The Handmaid’s Tale beschrijft het leven in de Republiek Gilead, tot voor kort de Verenigde Staten van Amerika. Onder het bewind van religieuze fundamentalisten is de Republiek geobsedeerd met voortplanting. Door grootschalige milieuvervuiling zijn de meeste vrouwen onvruchtbaar. Vrouwen die dat nog wel zijn, worden de seksslavinnen van de heersers. Ze moeten baby’s produceren voor hun meesters. Wie een kind ter wereld brengt moet het afstaan aan de echtgenote van haar meester. De vrouwen zijn handmaid’s. The Handmaid’s Tale volgt Offred (voorheen June) die haar man en dochter verloor en nu probeert te vechten voor haar rechten en het terug vinden van haar dochter.

Een serie op Netflix waarvan ik echt nul, nada verwachtingen van had was Undercover.

Ik zat dus echt niet te wachten op een Nederlandse serie met de irritante meneer van de Hallo Jumbo reclames!

Maar poehee!!!! Wat had ik me vergist zeg! Manlief zette deze op een druilerige vrije dag aan en we hebben hem in één ruk uitgekeken! En we kijken allebei uit naar een tweede seizoen!

Waar gaat het over:

Een ecstasyproducent die in luxe leeft op de grens tussen België en Nederland komt voor veranderingen te staan als twee undercoveragenten infiltreren in zijn organisatie.

Nog een keer Netflix en dan wel Good Girls! Een serie waar ik echt ontzettend van geniet, en niet alleen vanwege de badboy 😉

Good Girls volgt drie voorstedelijke moeders die de eindjes aan elkaar moeten knopen. Als ze voelen dat het tijd wordt om wat te doen aan hun financiële situatie, gaan ze een lokale supermarkt beroven met (speelgoed)pistolen. Helaas loopt het niet geheel zoals verwacht en komen de drie moeders erachter dat het iets lastiger gaat worden om weg te komen met de misdaad en buit.

Heb jij hier iets van gezien? Of nog tips voor mij?

Laat het vooral hieronder weten!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.