What to Watch Valentine Weekend

Of je nu Single bent of al tig jaren getrouwd deze films doen het goed dit romantische Valentijns weekend!

Als eerst kan ik je vertellen dat al deze films op Netflix staan!

anigif_enhanced-6294-1442346993-7

 

Mocht je dus nog geen Valentijns cadeautje voor je lover hebben?

Of ben je single en wil je jezelf iets cadeau doen?

NetFlix it is!

 

 

 

 

Mijn aanraders voor een weekend gevuld met humor, liefde en misschien een tikkeltje drama zijn:

© MovieMeter

 

50 First Dates*
Deze film met Adam Sandler, Drew Barrymore en Rob Schneider is niet alleen hilarisch maar ook best romantisch 😉

Henry Roth werkt bij een groot aquarium-complex in Hawaii. Hij wordt verliefd op Lucy, een meisje dat aan korte termijn-geheugenverlies lijdt. Om een relatie met haar aan te knopen moet Henry dus elke keer opnieuw zijn best doen zodat Lucy weer verliefd op hem wordt.


 

© MovieMeter

 

Bride Wars
Deze film met Anne Hathaway en Kate Hudson is het fantastische voorbeeld hoe je als vrouw echt in een Bridezilla kunt veranderen! Gegarandeerd tranen van het lachen!

Bride Wars gaat over twee hartsvriendinnen (Hudson en Hathaway) die elkaars rivalen worden als ze dezelfde datum blijken te hebben gekozen om te trouwen. Ze strijden om de locatie, de voorzieningen en de gasten.


 

© MovieMeter

 

How to Lose a Guy in 10 Days*

Niet alleen is Matthew McConaughey leuk voor ons dames om naar te kijken dit weekend ook de heren zullen moeten lachen om de streken van deze heer in kwestie!

Als columniste voor het trendy tijdschrift Composure krijgt Andie Anderson (Kate Hudson) de opdracht om uit de eerste hand te beschrijven hoe je van een man kunt afkomen… binnen 10 dagen! Andie’s doelwit, de gewilde vrijgezelle reclamejongen Benjamin Barry (Matthew McConaughey), gaat ondertussen de weddenschap aan dat hij iedere willekeurige vrouw rond zijn vinger kan winden… binnen 10 dagen!


 

© MovieMeter

Just Go with It*

 

Danny Maccabee (Adam Sandler), een plastisch chirurg, heeft na een mislukt huwelijk bindingsangst. Daarom vertelt hij elke vrouw die hij ontmoet dat hij getrouwd is. Wanneer hij echter de mooie Palmer ontmoet denkt hij dat zij wel eens de ware zou kunnen zijn, tot zij erachter komt dat hij “getrouwd” is. Om zijn relatie te redden vertelt Danny dat zijn vrouw en hij gescheiden zijn. Wanneer Palmer er echter op staat Danny’s vrouw te ontmoeten, vraagt hij zijn assistente Katherine (Jennifer Aniston), moeder van twee, om zich voor te doen als zijn vrouw. Het begin van een leugen die eindigt in een reis naar Hawaii…


 

© MovieMeter

 

Ghosts of Girlfriends Past

De succesvolle en knappe vrijgezel Connor (Matthew McConaughey) wijst de ene na de andere vrouw de deur. Connor houdt van vrouwen maar voor relaties voelt hij niet zo veel. Hij wil maar één ding: plezier maken. Zelfs de relatie met zijn jeugdliefde Jenny liep op de klippen. Dan wordt hij door drie geesten bezocht die hem langs zijn mislukte relaties loodsen. Dan beseft hij pas dat hij Jenny niet zomaar met een ander kan laten trouwen…


 

© MovieMeter

Couples Retreat*

Vier koppels gaan op vakantie naar een ontspanningsoord op een tropisch eiland. Terwijl één van de vier koppels daar is om aan hun huwelijk te werken, hebben de anderen niet door dat het meedoen aan de therapiesessies van het oord niet optioneel is.


 

© MovieMeter

 

Failure to Launch

De 35-jarige Tripp is niet bepaald een loser te noemen. Toch woont hij nog steeds bij zijn ouders. Altijd had hij wel een reden om nog bij paps en mams te blijven hangen. Helaas hebben zijn ouders inmiddels schoon genoeg van hem, maar ze kunnen hun zoon maar niet zover krijgen dat hij op zichzelf gaat wonen. Ze besluiten de aantrekkelijke en succesvolle Paula in te huren, die garandeert dat ze Tripp binnen niet al te lange tijd ‘zelfstandig’ kan maken.


 

© MovieMeter

 

What Happens in Vegas*

Twee vreemdelingen ontmoeten elkaar in Las Vegas. Als de twee tijdens een feestje stomdronken worden besluiten ze in hun dronken bui te gaan trouwen. De volgende morgen komen ze er echter achter hoe dom ze geweest zijn, maar ze winnen ook de jackpot. Vechtend over wie de jackpot mag hebben groeien de twee dichter naar elkaar toe.


 

© MovieMeter

 

What to Expect When You’re Expecting*

De film is een moderne kijk op de liefde door de ogen van vijf koppels die met elkaar verbonden zijn door het wel en wee dat ze ervaren wanneer ze een kind verwachten. Uiteindelijk zullen ze geconfronteerd worden met de universele waarheid: wat men ook plant, het leven brengt niet altijd wat men verwacht.


 

 

You Again

Marni (Kristen Bell) is onderweg naar haar broer, om zijn verloofde voor het eerst te ontmoeten. Wanneer ze erachter komt dat zijn verloofde het meisje is dat haar leven op high school in één grote hel heeft veranderd, lijkt het niet best. Eenmaal aangekomen bij haar broer komt ze voor de nodige verrassingen te staan, net als haar moeder (Jamie Lee Curtis), die ook een voormalige ‘rivaal’ ontmoet.


 

 

 

*Mocht je nu denken, tja hoef ik niet mee aan te komen bij mijn vriend/man, de films met een * werden ook gekeken door mijn hubby met een lach en zonder geklaag (en zelfs soms wat herkenning) 😉

** Ohw en uhm… ja ik heb stiekem een crush op Matthew McConaughey

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments