What to Watch Weekend: Alice through the Looking Glass

Verenigde Staten|Fantasy|Avontuur|113 minuten|164660.300Acteurs oa Mia Wasikowska, Johnny Depp en Helena Bonham Carter

In ‘Alice through the Looking Glass’ keert Alice na een lange afwezigheid door een spiegel terug naar het magische Underland waar ze de Mad Hatter aantreft die nog dwazer is dan normaal. Hij heeft de hulp van Alice nodig, waarvoor ze terug in de tijd moet reizen. Om haar vriend te helpen keert Alice zich tot Tijd, een bizarre mix van mens en kloktandwieltjes, en gaat ze ondanks waarschuwingen op een waanzinnige tijdreis.

Met pijn in mijn wonderlijke hartje moet ik toegeven dat ik deze film…….. echt niet geweldig vond………..

😢😢😢😢😢😢😢

Mijn verwachtingen waren natuurlijk immens hoog… want tja…. Alice in Wonderland ♥

Helaas moet ik zeggen dat voor mij deze film zijn Muchness is verloren…. Johnny Depp is normaal gesproken mijn favo karakter maar in deze film vond ik het maar mehhhhhhhhh…..

En dan het tijdreizen en alles bij elkaar genomen… kijk ik ben geen oen, ik snap dat alles bijna green screen is in Alice in Wonderland…. Maar in dit deel is dat wel heel duidelijk…. de zee der tijd… een teleurstelling….

Ook vind ik Ali G ofwel Borat (Sacha Baron Cohen) een immense faal voor deze film…. ik vind hem echt way 2 much! Hij overacteert elke rol waarin ik hem zie en natuurlijk is dat bij Ali G of bij Borat hartstikke leuk omdat hij daar echt een typetje is maar in deze film verpeste zijn rol echt mijn wonderlijke beleving.

Ik miste echt alle wonderlijke fantasie uit Alice in Wonderland….

Leuk voor op de bank…. Ik keek hem in Imax en het was gewoon zonde……..

Nu ga ik even wat wonderlijke traantjes wegpinken die over mijn wang rollen van teleurstelling 😉 en van de stem van Absolem natuurlijk….

kijkwijzer 9 kijkwijzer-eng

 

 


Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.