What to Watch Weekend: Bad Moms|The Shallows

Verenigde Staten|Komedie|101 minuten|434469.300

Acteurs onder andere Mila Kunis, Kristen Bell en Kathryn Hahn.

Amy Mitchell zet haar gezin altijd op de eerste, tweede en derde plaats, maar haar man, veeleisende kinderen en idiote baas eisen zijn tol. Ze blijft maar geven en geven, maar nooit is het genoeg. Wanneer de alfa moeders op de school van haar kinderen een brug te ver gaan, knapt er iets bij Amy. Samen met twee, eveneens uitgeputte, moeders besluit ze even helemaal los te gaan, met het doel zich los te maken van conventionele verantwoordelijkheden.

kijkwijzer-12 kijkwijzer-seks kijkwijzer-groftaalgebruik

 

 

Hier moet ik meteen even mijn commentaar geven op de kijkwijzer leeftijd!

Deze film kan je echt niet gaan kijken met een twaalfjarige! Laten we zeggen dat je deze film kunt gaan kijken vanaf dat je sexueel actief bent 😉 Als je deze film hebt gezien dan weet je dat ik het heb over het stukje met dingen vouwen en proppen 😉 ohw en het uhmmm badkamer momentje waar ze met de trui aan de gang gaan om uitleg te geven over het verschil tussen 2 soorten mannen….. Ja dat is echt materiaal voor 12+….

Als vrouw kun je deze film gerust gaan kijken met een heerlijk drankje erbij want hij staat wel garant voor een aantal flinke lachmomenten! Ook als ‘jonge’ moeder zul je jezelf kunnen vinden in deze film! Al het ‘moeten’ was voor mij zeer herkenbaar! Ik vind Christina Applegate in haar rol als uber bitch erg leuk! De enige aan wie ik me enigszins stoorde was Jada Pinkett… Op de eerste plaats omdat die vrouw steeds meer op een Stepfords Wive gaat lijken en ten tweede omdat ze vroeger zo’n sterke actrice was en nu echt bagger bijrolletjes speelt…. en zelfs die niet overtuigend neerzet!

De film deed mij heel erg denken aan Mom’s Night Out en Best Night Ever…. leuke films maar niet fantastisch!

Best Night Ever staat nu trouwens op Netflix!


Verenigde Staten|Drama|Thriller|86 minuten|407319.300

Acteurs onder andere Blake Lively, Óscar Jaenada en Sedona Legge

‘The Shallows’ volgt een vrouw, Nancy genaamd, die alleen is aan het surfen op een afgelegen strand. Op een korte afstand van de kust wordt ze aangevallen door een grote witte haai. Nancy komt vast te zitten op een kleine rots, minder dan 200 meter verwijderd van het strand. Zal ze de oversteek wagen?

kijkwijzer-16 kijkwijzer-groftaalgebruik kijkwijzer-eng

 

 

Blake Lively… Voor mij voelde dit als een Serena goes Jaws dus ik was heel erg benieuwd naar hoe deze film zou uitpakken.

Helaas ben ik erg teleurgesteld! Blake word helaas als entertainment voor de mannelijke kijker neergezet! Niks geen jaloezie hier, het is een pracht van een vrouw! Maar een surfpak wat strak tot op de borsten word dicht geritst…. Natuurlijk geen onderkant van het pak… neen, wel een inzoom actie van haar welgevormde billen die op de surfplank glijden…. Mijn hub klaagde niet dat ik hem meesleepte naar deze film 😉 De zuchtjes en kreuntjes die steeds luid boven alles uitkomen… zelfs hub zei: “goh ze klinkt ahum, als of het een bedscene is….” Maar goed dan proberen we ons daarover heen te zetten en de film an sich te gaan beoordelen op verhaal…. Ik wil het niet spoilen voor diegene die hem nog niet gezien hebben dus ik zeg bij deze:

Volgens media een ‘zenuwslopende thriller’, op mijn zenuwen werkte deze film zeker 😉

Bespaar jezelf de bioscoop kosten en kijk deze zodra hij op Netflix of iets dergelijks verschijnt!

Benieuwd naar alle momenten waarop ik ontzettend zat te facepalmen tot ik bijna een ei op mijn hoofd had? Lees dan hieronder de trailer al mijn ergernissen! Let wel, dit stuk bevat spoilers!

Goed laten we beginnen bij het begin…. Een meisje alleen, gaat zoals zij er uitziet te water en praat met jongens die in een andere taal naar haar schreeuwen…. Anno 2016 hoef je helemaal niet bang te zijn natuurlijk voor wat die jongens met zijn tweeen een meisje aan kunnen doen…. maar goed! Dan word mevrouw uiteindelijk gegrepen door de haai….. tot dusver bevat de film al heel wat facepalm momentjes maar hier begint de meest grote ergernis pas echt! Ze zit net pas op die freaking rots en zoals wij allemaal weten kan je best even zonder voedsel…. Nee mevrouw heeft bijna direct zo’n honger dat ze een zeemeeuw wil opvreten??? ARE YOU FREAKING KIDDING ME? Even verderop na alle eerdere toestanden met haar been besluit ze om deze te gaan hechten met haar oorbellen en een ketting? De meeuw heeft een vleueltje it de kom dus die helpt ze ook nog even! Toch handig zo’n studie geneeskunde….. Dit alles natuurlijk wel met HEAVY BREATHING!!!! Maar als ze dan met haar wond bezig is…. WOND dus want een haaienbeet komen er wederom van die kreuntjes uit…………. AAARGHHHHH THE HORROR!!!!! Een haai valt ook te timen…. hij zwemt elke keer hetzelfde rondje dus kan ze precies tussen die tijd gaan zwemmen….. want een haai vangt helemaal die trillingen niet op waardoor die van koers veranderd?????!?!?!?!?!! Nee sorry….. Ik kon er niet blij van worden en dan zijn dit nog maar een paar stukjes!

Volgende week Bad Neighbours 2 & Kubo en het Magische Zwaard

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.