What to Watch Weekend | Binnenkort in de Bioscoop ♥

Een maand vol nieuwe films in de bioscoop! Ik zet weer de films waar ik het meest naar uitkijk op een rjtje, laat jij het me horen als ik een Must See Movie mis?

The Post is een film die me zo waanzinnig mooi lijkt! Niet alleen ben ik echt fan van Meryl Streep en Tom Hanks maar ook het hele verhaal lijkt me echt ontzettend mooi! Normaal ben ik niet zo van de waargebeurde verhalen maar na het zien van de trailer in de bioscoop was ik toch wel om!

116 minuten|Drama|History|Thriller
Release: 1-02-2018

Een meeslepend verhaal over de onwaarschijnlijke samenwerking tussen de eerste vrouwelijke uitgever van een grote Amerikaanse krant, Katherine Graham (Streep) en hoofdredacteur Ben Bradlee (Hanks) van The Washington Post.

The Post, geregisseerd door Steven Spielberg, is een waargebeurd drama met Meryl Streep en Tom Hanks in de hoofdrollen. Een meeslepend verhaal over de onwaarschijnlijke samenwerking tussen de eerste vrouwelijke uitgever van een grote Amerikaanse krant, Katherine Graham (Streep) en hoofdredacteur Ben Bradlee (Hanks) van The Washington Post. Ze zijn genoodzaakt alles op alles ze in hun strijd tegen de concurrent The New York Times om als eerste geheime overheidsdocumenten te onthullen die drie decennia en vier Amerikaanse presidenten overspande. Ze riskeren daarmee niet alleen hun carrière, maar ook hun vrijheid en het voortbestaan van The Washington Post.


Stiekem moet ik toegeven bij de volgende film dat ik hem voornamelijk kijk door Chris Hemsworth (who can blame me?) maar ook de Amerikaanse Special Forces vind ik erg boeiend. Deze film speelt zich af meteen na 9/11 en ik ben heel erg benieuwd hoe deze uitpakt. De meeste oorlogsfilms maken diepe indruk op me en ik denk met (helaas) de actualiteit van deze film dat 12 Strong ook een flinke impact zal gaan hebben!

130 minuten|Drama
Release: 1-02-2018

12 Strong speelt zich af op de onzekere dagen na de schokkende gebeurtenissen op 9/11.

Het team van de Amerikaanse Special Forces, geleid door hun nieuwe kapitein Mitch Nelson (Chris Hemsworth), is uitgekozen om als eerste van de Amerikaanse troepen naar Afghanistan af te reizen voor een extreem gevaarlijke missie. Daar moeten ze in de ruige bergen de Generaal van de Noordelijke Alliantie (Navid Negahban) overtuigen om hun krachten te bundelen om hun gemeenschappelijke tegenstander te verslaan: de Taliban en hun Al Qaeda-bondgenoten.

Naast het overwinnen van wederzijds wantrouwen en een enorme cultuurkloof, moet het team – gewend aan de modernste oorlogsvoering – de onderontwikkelde tactieken van de Afghaanse soldaten aannemen en gaan de Amerikanen te paard de strijd aan. Als nieuwe bondgenoten moeten ze het onderbezet en onderbewapend opnemen tegen een meedogenloze vijand die geen genade kent.


De dood of de gladiolen! Dat is het ook bij deze film! Ik hou echt van films over het Romeinse tijdperk en met een acteur als Russel Crowe heb ik best wel hoge verwachtingen!

155 minuten|Actie|Drama
Release: 3-02-2018

Episch spektakelstuk met Russell Crowe als generaal Maximus, die wordt gedegradeerd tot slaaf en zich als gladiator terugvecht naar Rome

Keizer Marcus Aurelius beschouwt zijn beste generaal Maximus als een zoon. Wanneer Marcus’ jaloerse zoon Commodus hoort dat zijn vader niet hem maar Maximus als troonopvolger wil aanstellen vermoordt hij zijn vader en geeft hij opdracht Maximus te executeren. Deze weet aan de dood te ontsnappen, maar wordt verkocht als slaaf.

In de gladiatorschool van Proximo ontwikkelt hij zich tot een ware vechtmachine, die zich keer op keer staande weet te houden in het Colosseum. Om alsnog wraak te kunnen nemen moet hij de sympathie van het Romeinse volk winnen. Zij is namelijk het enige dat machtiger is dan Commodus, de nieuwe keizer.


Ik weet niet zo goed wat ik mezelf aandoe…. Ik heb de FSOG boeken echt verslonden maar ik vind de films echt (pardon my language) reteslecht….. Jamie Dornan is gewoon geen Mr. Grey! Die jongen ziet er toch uit alsof je hem over de knie legt omdat ie brutaal tegen je is? Ik vind het zo MEGAAAAAA ontzettend jammer dat ze niet robuuste Charlie Hunnam hiervoor hebben gekozen! (ken je hem niet dan moet je echt asap Sons of Anarchy gaan kijken, of King Arthur!!!) Maar goed, een unlimited pas dus dan gaan we hem toch maar kijken!

105 minuten|Drama|Romantiek
Release: 8-02-2018

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in FIFTY SHADES FREED, gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de bestselling boekenreeks van E.L. James.

Het nieuwste deel gaat verder waar de succesvolle films uit 2015 en 2017 ophielden. De cast bestaat verder uit o.a. Eric Johnson, Eloise Mumford, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Arielle Kebbel, Robinne Lee, Brant Daugherty, Kim Basinger en Marcia Gay Harden.

De Fifty Shades boeken zijn in 52 verschillende talen vertaald en er zijn wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht. In Nederland zijn er meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit.


Stuitert op en neer op haar bioscoopstoel na het zien van een trailer, kijk hem maar niet want hij geeft ben ik bang een tikje teveel weg! Zou dit dan de lange reeks aan slechte horrorfilms gaan verbreken? Ik krijg echt een Rose Red gevoel en mijn kleine horrorhartje verheugt zich zo!!

100 minuten|Horror|Thriller
Release: 8-02-2018

Sarah Winchester, de weduwe van een Amerikaans wapenmagnaat, is er van overtuigd dat ze geteisterd wordt door de geesten van mensen die door de wapens van haar echtgenoot zijn omgekomen.

Nadat haar man en kind plotseling overlijden werpt ze zich op de constante verbouwing van het gigantische Winchester Mystery House, dat ontworpen is om de kwade geesten weg te houden. Wanneer de sceptische psychiater Eric Price naar het landgoed gestuurd wordt om Sarah’s geestesgesteldheid te evalueren, komt hij er achter dat haar obsessie met het bovennatuurlijke misschien nog niet zo gek is.

Winchester neemt het publiek mee in een labyrinth-achtig huis waarvan gezegd wordt dat het één van de meest bezeten plaatsen ter wereld is. Vrijwel direct na de dood van Sarah werd het Winchester Mystery House opengesteld voor publiek als een toeristische attractie. Deze mysterieuze villa is te bezoeken in San Jose in de Verenigde Staten.


Normaal ben ik niet zo van de drama films maar deze wil ik toch wel gaan kijken. Op de een of andere manier trekt het verhaal me aan, zal wel komen door de duizenden Teen Mom afleveringen die ik heb gekeken 🙂

Drama|PAC
Release: 8-02-2018

De 6-jarige Moonee woont met haar moeder Halley in een motel in de schaduw van Disney World Florida.

De zomervakantie is net begonnen en Moonee vult haar dagen door samen met haar vriendjes het terrein te verkennen en kattenkwaad uit te halen. Haar 22-jarige moeder doet ondertussen haar best om zo goed ze kan voor haar te zorgen, maar wil ondertussen als twintiger ook gewoon wat lol kunnen beleven.

Daarbij redt Moonee zich verder prima. Motelmanager Bobby lijkt de enige volwassene in de omgeving te zijn die de kinderen in het gareel probeert te houden, totdat het echte leven Halley inhaalt en ze de harde realiteit onder ogen moet komen.


Marvel ♥ hoef ik niet verder over uit te breiden denk ik! De trailer zag er al heel erg tof uit dus ik ben benieuwd!

134 minuten|Actie
Release: 14-02-2018

Marvel’s Black Panther volgt het verhaal van T’Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen.

Zijn moed als koning en – Black Panther – wordt alleen op de proef gesteld door een heftig conflict met een oude vijand, dat niet alleen het lot van Wakanda, maar ook van de rest van de wereld in gevaar brengt.

Geconfronteerd met verraad en gevaar moet de jonge koning zijn bondgenoten verenigen en zijn krachten inzetten om zijn vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen.


Jason Bateman vind ik echt een super grappige man! Zijn voorkomen is zo ontzettend droog en ook in de trailer van deze film ging ik al weer stuk van het lachen! Een soort reallife Cluedo gone wrong! Ik heb er echt heel veel zin in om deze te bekijken! Gevalletje tena lady in de broek voor het lachen denk ik!

Comedy
Release: 22-02-2018

Jason Bateman (de Horrible Bosses films, TV-serie Arrested Development) en Oscar® genomineerde Rachel McAdams (Spotlight, Dr. Strange) werken samen in de door John Francis Daley & Jonathan Goldstein geregisseerde New Line Cinema actie-komedie Game Night.

De hoofdrollen van Max en Annie worden vertolkt door Bateman en McAdams. Voor hun wekelijkse spelletjesavond voor koppels wordt de lat hoger gelegd wanneer Max’s charismatische broer, Brooks (Chandler), een moord mysterie partijtje organiseert, compleet met neppe schurken en FBI agenten. Dus wanneer Brooks wordt gekidnapped hoort dat bij het spel… toch? Maar wanneer de zes uber-competitieve spelers vastberaden zijn om de zaak op te lossen en te winnen, ontdekken ze dat dit ‘spel’, noch Brooks, is wat het lijkt.

In de loop van één chaotische nacht, bevinden de vrienden zich steeds dieper in de problemen. Iedere wending die het ‘spel’ neemt leidt tot een nieuwe onverwachtse richting waar ze zich uit moeten werken. Geen regels, geen puntentelling en geen idee wie alle spelers zijn. Dit wordt of het leukste spel ooit, of … game over.


Gerard Butler, ik vind hem echt geweldig! En dan een corrupte politieagent? Ik hou er van! Ik ben heel benieuwd wat ik er van ga vinden!

142 minuten|Actie

Release: 22-02-2018

Big Nick (Gerard Butler) leidt een corrupte bende van politieagenten in Los Angeles, waar de Los Angeles Police Department nog meedogenlozer is dan de criminelen zelf.

Wanneer Nick hoort dat de legendarische dief Merrimen (Pablo Schreiber) van plan is zijn grootste overval ooit uit te voeren, benadert hij de zwakste schakel in Merrimen’s team en weet hem te overtuigen om politie-informant te worden. Merrimen, die telkens een stap voorblijft op Nick, voert een reeks gedurfde overvallen uit om zich zo voor te bereiden op de meest onwaarschijnlijke overval ooit: het overvallen van de Federal Reserve Bank.

Maar terwijl de explosieve plannen van de dieven zich verder ontwikkelen, vallen er steeds meer doden en blijkt er iemand aan het werk die Nick en Merrimen nooit hadden durven vermoeden. 


En dan als laatste een boekverfilming! Ik breek weer eens de regels door naar een boekverfilming te gaan zonder dat ik het boek las! Maar weet je dan kan er ook niks verpest worden 🙂 Mij lijkt de film wel echt geweldig mooi!

95 minuten|Romantiek

Release: 22-02-2018

De 16-jarige Rhiannon leidt een typisch tienerleven. Wanneer haar vriendje Justin op een dag wat verward op school aankomt, verandert alles.

Ze besluiten een dag te spijbelen en hebben de tijd van hun leven, maar de volgende dag merkt Rhiannon dat Justin niet hetzelfde is. Hij beweert zich niets meer van de dag ervoor te herinneren en zelfs het liedje dat ze samen luidkeels meezongen lijkt hij nog nooit gehoord te hebben.

Er is iets vreemds aan de hand en het wordt voor Rhiannon alleen maar vreemder wanneer onbekende mensen contact met haar opnemen. Ze ontdekt langzaamaan dat ze met ‘A’ te maken heeft, een rondreizende ziel die elke dag wakker wordt in een ander lichaam.

Rhiannon wordt verliefd op A en de twee zoeken elke dag een manier om elkaar weer terug te vinden. Dit is het begin van een moeilijke en hartverwarmende zoektocht naar ware liefde. Naar het gelijknamige boek van David Levithan.


Mis ik iets? Naar welke film kijk jij het meeste uit en waar ga jij zeker heen?

Let me know down below!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments

  1. Ik kijk erg uit naar 12 strong en black panther. De andere films lijken mij ook wel wat, dus die heb ik ook maar op het te kijken lijst gezet. Ik heb gewoon tijd te kort