What to Watch Weekend: Captain America Civil War

Verenigde Staten|Actie|Sciencefiction|147 minuten268659.300

Acteurs oa Chris Evans, Robert Downey Jr. en Scarlett Johansson

Steve Rogers geeft leiding aan een nieuw team van Avengers, dat probeert de mensheid te beschermen. Nadat een nieuw internationaal incident zorgt voor schade, groeit de politieke druk om een systeem op te bouwen waarbij de helden verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor hun daden. Een regeringsorgaan wordt opgesteld om te bekijken wanneer gebruik gemaakt moet worden van de diensten van het team. De nieuwe status quo zorgt voor een breuk tussen de Avengers, terwijl ze de wereld ook moeten beschermen tegen een nieuwe en afgrijselijke vijand.

Ik ben verliefd op deze films hoor! Ben nu een complete MARVEL fan!

Ik heb dubbel gelegen om de humor in deze film. De actie was ook ruim voldoende aanwezig en zelfs de verhaallijn wist mij wel te plezieren!

De personages vond ik echt super, ik keek onlangs naar Batman vs Superman en daar werd mijn liefde voor deze films dus geboren…. Wie ik wel miste in deze film was Thor…. maar dat is mijn verlekkerde oog dat spreekt want met de andere als Iron-Man, Ant-Man, Black Panther en Spider-Man heb ik me echt super vermaakt! Oh en die Winter Soldier…. FOEI! Ik begreep dat er ook een film is met hem… must watch movie dus want die is ook leuk zeg dames!!!

De scène na de aftiteling doet mij al verlangen naar de volgende film! Blijven zitten dus tot het doek opgaat…. (bij wijze van dan)!

Voor nu ga ik alle films opzoeken en op volgorde genieten van de Marvels en zo zie je maar superhelden zijn niet alleen voor jongens!

kijkwijzer-geweld kijkwijzer-eng kijkwijzer-12

 

 


Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.