What to Watch Weekend: Central Intelligence

Verenigde Staten|Komedie|114 minuten|

Acteurs oa Dwayne Johnson, Kevin Hart en Aaron Paul269983.300

Bob (Dwayne Johnson), een man die vroeger als nerd met overgewicht gepest werd op school, is inmiddels opgegroeid tot een CIA agent met een indrukwekkend fysiek voorkomen. Hij beweert bezig te zijn met een uiterst geheim onderzoek en roept de hulp in van een accountant die vroeger bij hem op school zat (Hart) en heel populair was. De onvoorspelbare CIA-agent sleept zijn oud-klasgenoot mee in een wereld van schietpartijen, verraad en spionage. Wanneer de brave accountant beseft in wat voor een gevaarlijke situatie hij is beland, is er geen weg terug meer.

Wat een geweldige film! Ik heb me rot gelachen tijdens het kijken van deze film!

All it takes is a little Hart and a big Johnson en dat is precies wat de chemie in deze film is! Ik kan gewoon niet zonder spoiler een recensie schrijven omdat alle leuke stukjes op mijn tong liggen maar die moet je gewoon zien!

Dus vind je Kevin Hart geen irritant klein opdondertje met een grote smoel en kun jij The Rock wel waarderen dan moet je deze film vooral gaan kijken!

As je dat gedaan hebt kom je hier terug en lees je onderstaand stukje 😉

Hoe stuk ging jij toen je eerst The Rock als dik naakt kind onder de douche zag swingen? En hoe awesome was het dat hij gewoon met een fannypack en een lichtblauwe Unicorn shirt verschijnt! Ik geef deze man echt kudos hoor! Als de toothfairy in een ballerinapakje, met zijn grote sexy lijf in een unicorn shirtje…. Ja dan heb je als dude zijnde wel ballen hoor! Ik kwam bij de relatietherapie ook echt niet bij 😂 eigenlijk vond ik alles aan deze film leuk en het mooiste van alles is dat ik ook echt twijfelde wie er nu de slechterik was!

 

kijkwijzer-groftaalgebruik kijkwijzer-geweld kijkwijzer-12

 

 


Bewaren

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.