What to Watch Weekend | Christmas Movies ♥

Morgen is het zover! Kerstavond en wat is er lekkerder dan heerlijk kerstfilms kijken? Ik zet er deze week 5 voor je klaar die je meteen aan kunt slingeren op Netflix!

Als je zin hebt in wat flauwe humor en fan bent van Danny de Vito moet je vooral Deck the Halls kijken!

Steve (Matthew Broderick) is een vader, die aan de stadsrand woont en hij is een fervent aanhanger van Kerstmis. Hij leidt een goed georganiseerd en volledig uitgestippeld leven. Zijn nieuwe buurman, Buddy (Danny DeVito), is totaal het tegenovergestelde van Steve: hij heeft een grote persoonlijkheid en ook grote dromen, die hij telkens tot werkelijkheid tracht om te zetten. Buddy zijn laatste droom is om een grootse tentoonstelling te houden van lichtgevende kerstversiering, die zelfs tot in de ruimte zichtbaar is. Deze wens zet Steve z’n goed geordende en gedisciplineerde leventje om in een chaotische nachtmerrie. Het huis van Buddy puilt uit van de feestlichtjes in de meest rare designs, complexe patronen en gewatteerde versiering die steeds maar blijft toenemen. Hierdoor krijgt Steve een ingeving: hij wil tegen elke prijs het plan van Buddy te dwarsbomen, of hem zelfs overtreffen.

Absoluut geen aanrader voor onder de 14 maar als je van wat grovere humor houdt is Bad Santa een tip!

Deel 2 staat ook op Netflix dus je kunt meteen door!

Willie is een oplichter en dief in hart en nieren. Elk jaar vormt hij samen met de lilliputter Marcus een dubieus duo met slechte bedoelingen. Ze maken een road trip langs verschillende warenhuizen waar ze verkleed als de Kerstman en één van zijn elfen hun opwachting maken. Maar in plaats van kerstsfeer te verspreiden, gebruiken ze hun vermomming om de warenhuizen te bestelen. Deze strategie wordt bemoeilijkt wanneer een 8-jarige ze de echte betekenis van het Kerstfeest leert.

Ben je wat meer van de romantische lieve film dan is A Dogwalker’s Christmas misschien meer jouw ding!

De verwende Luce Lockhart moet een moeilijke beslissing nemen als een knappe, nieuwe vriend haar hulp vraagt om een hondenpark te beschermen tegen haar rijke werkgever. De aantrekkelijke Dean is de jongeman die haar medewerking vraagt. Maar Luce moet eerst met zichzelf in het reine zien te komen. Want wat is de ware betekenis van kerstmis eigenlijk?

A Christmas Prince is ontzettend aandoenlijk <3

Kerst begint vroeg voor een ambitieuze journaliste uit New York die naar Oost-Europa wordt gestuurd om daar een koninklijk evenement vast te leggen. Ze komt er namelijk voor een scoop over een knappe prins die op het punt staat koning te worden. Daar krijgt ze al snel te maken met de koninklijke familie en blijkt dat er wel eens meer in de lucht kan hangen dan alleen een journalistiek verslag.

En als je niet zo van de zoete films bent kun je altijd nog een griezelige kerst houden met Krampus The Christmas Devil!

Special agent Jeremy Duffin leidt een duister leven vol herinneringen aan zijn verleden. Hij werd als kind ontvoerd en in een wak van een bevroren meer gegooid. Daar werd hij voor dood achtergelaten.

Jeremy herkent een patroon in de verdwijning en dood van kinderen die op dezelfde manier eindigen als hij had kunnen eindigen. Hij begint een persoonlijke zoektocht naar de man die de rust in het normaal zo rustige stadje Pennsylvania verstoort. Wat Jeremy niet weet, is dat de man waar hij naar op zoek is, eigenlijk een schepsel is: de Duivel van Kerstmis, Krampus. Hij is begonnen aan zijn laatste taak voor Kerst: het vinden van zijn laatste slachtoffer, Jeremy’s dochter Rebecca.

Met de hulp van het hoofd van zijn afdeling lukt het Jeremy om de ontvoerder te lokaliseren, maar dit resulteert in de dood van twee collega-agenten. Kan Jeremy zijn familie beschermen tegen de Duivel van Kerstmis, Krampus?

Dit jaar mis ik op Netflix toch wel de echte (hoe irritant ook) kerstfilms als Home Alone, Elf, The Polar Express, A Christmas Carol en The Grinch. Deze stond er onlangs nog op maar is helaas nu verdwenen!

Wat is jouw favoriete kerstfilm?

Let me know down below <3

Hele fijne feestdagen!christmas

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments