What to Watch Weekend | Deadpool 2 & Bad Samaritan

Ik heb weer lekker voor het grote scherm gezeten en keek deze keer twee 16+ films! Kijk je mee naar wat ik te vertellen heb in mijn mini recensies van Deadpool 2 & Bad Samaritan?

Deadpool 2

Actie / Komedie
119 minuten

Wade Wilson werkt al twee jaar als de gemaskerde held Deadpool. Op een dag verliest hij echter alles waar hij van houdt. Hij geeft zichzelf hiervan de schuld. Alles wat hij overhoudt aan de tijd met zijn geliefde Vanessa, is een Skee-Ball-munt.

Van Deadpool moet je houden! Hij zit boordevol over de top grappen, vaak maakt hij mede helden en heldinnen belachelijk, seks moet je ook niet schuwen en soms is hij echt gewoon (te) grof! De zelfspot is precies mijn humor. Het verhaal zit leuk in elkaar en er valt weer genoeg te lachen, vooral in de tweede helft.

Van mij mag er best nog een derde film komen.


Bad Samaritan

Horror / Thriller
107 minuten

Sean Falco en Derek Sandoval zijn in dienst van een deftig restaurant waar ze de autoparkeerservice regelen. Als de gasten aan het dineren zijn, maken Sean en Derek van de gelegenheid gebruik om in de woningen van de gasten in te breken. De zaken gaan goed tot op het moment dat ze hun aandacht op een verkeerde woning richten. Sean ontdekt een vastgeketend meisje in een van de kamers. Gaat Sean dit melden bij de politie of gaat hij achter de ontvoerder van het meisje aan?

Goede plot, toffe acteurs! Een ijzersterk verhaal dat je op het puntje van je stoel houdt!

Deze film kan ik je echt aanraden als je van spannende niet te enge films houdt! Ik zou dit geen horror willen noemen maar meer een thriller. David Tennant is echt gewoon een griezelig, fantastische psychopaat! Wanneer hij alleen al in beeld kwam zat ik al huiverend in mijn stoel!

Een heerlijk kat en muis spel! Het kijken waard!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.