What to Watch Weekend: Doctor Strange

In Marvel’s ‘Doctor Strange’ volgen we het verhaal van de wereldberoemde neurochirurg Dr. Stephen Strange.doctor-strange

Zijn leven verandert drastisch na een verschrikkelijk auto-ongeluk dat het einde van zijn carrière betekent. Wanneer de traditionele medische wetenschap hem in de steek laat, gaat hij noodgedwongen op zoek naar genezing en hoop, in de mysterieuze enclave van Kamar-Taj. Hier ontdekt hij de geheimen van een verborgen wereld vol mystiek en verschillende dimensies. Strange staat voor de keuze; terugkeren naar zijn bestaan vol welvaart en aanzien, of alles achter zich te laten en de wereld verdedigen tegen duistere krachten uit andere dimensies als machtigste magiër.

Ga mee met Strange op een gevaarlijke, mysterieuze en geestverruimende reis!

kijkwijzer-12 kijkwijzer-geweld kijkwijzer-eng

Mijn verwachtingen waren niet heel hoog. Ik vond de special effects wel direct gaaf na het zien van de trailer maar had geen klik met de acteur die Doctor Strange speelt.

Tegen al mijn verwachtingen in vond ik de film echt geweldig! Ik schrok me rot op bepaalde momenten en echt alles zit in deze film! Humor, actie, spanning….. Ik heb echt bijna twee uur lang genoten en baalde dat hij afgelopen was!

Ook als je geen Marvel fan bent zul je deze film erg leuk vinden! Oh en zoals je waarschijnlijk wel weet 😉 blijf zitten want er komen 2 filmpjes na de aftiteling!

En dan dus echt aftiteling…. filmpje…. aftiteling….. filmpje 🙂 duurt best eventjes maar is zo het kijken waard!

Als je de film hebt gezien klik dan maar even de blur weg 😉

OMG zag je hoe de geweldige Thor er uitzag! En ik ben uber enhousiast want Thor & Loki en Doctor Strange!!!!!!! Maar bovenal Thor & Loki ♥

In 2017 kunnen Marvel fans (waaronder ik) hun hart ophalen want wat word het een goed jaar!

  •  Logan
  • Wonder Woman
  • Thor: Ragnarök
  • Justice League
  • Spider-Man: Homecoming

Maar voor nu, kijk de trailer en ga naar deze film!!!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments