What to Watch Weekend | Escape Room, Justice League & Father Figures

In deze What to Watch vind je 3 mini recensies! Ik keek weer flink wat films en dus lees je deze week mijn mening over Escape Room, Justice League en Father Figures!

Escape Room

Verenigde Staten|Thriller|81 minuten

geregisseerd door Will Wernick met Evan Williams, Annabelle Stephenson en Elisabeth Hower.

Ter gelegenheid van zijn 30e verjaardag neemt Kristen haar vriend Tyler en twee andere koppels mee voor een spel: ‘escape room’. Hierbij worden ze opgesloten in een kamer en krijgen ze een uur de tijd om middels cryptische aanwijzingen te ontsnappen. Als de klok begint te tikken krijgen ze al snel het gevoel dat er iets mis is. De puzzels worden steeds moeilijker en dodelijker. Een voor een eist de escape room een nieuw slachtoffer en de overlevenden beseffen al snel dat ze niet langer een spel spelen. Ze spelen voor hun leven.

Vaste bezoekers zullen wel weten dat ik echt van het horror genre hou! Ik probeer dan ook naar alle nieuwe thriller/horror films te gaan maar kom steeds teleurgesteld terug!
Zo ook bij Escape Room! Meteen bij de start van de film bekruipt me al zo’n B-film gevoel…. Onbekende over acterende personen! Maar goed, na het lezen van Escape Room had ik best hoge verwachtingen! Een escape room heeft namelijk best de juiste ingrediënten voor zat gegriezel!
Niet in deze film dus! Een soort wannabe Saw film die compleet flopt en er daarom tussendoor maar zo veel mogelijk blote tiet door heen gooit want misschien geven de hillbilly mannen op Moviemeter er na het drinken van een aardig setje biertjes nog wel een sterretje of 2 voor! Op een gegeven moment dacht ik dat het toch nog wat zou worden en bleek dat het einde te zijn….. compleet en totaal nergens op slaand……

Conclusie: Tijdverspilling!


Justice League

Verenigde Staten|Actie|Avontuur|121 minuten|

geregisseerd door Zack Snyder met Ben Affleck, Henry Cavill en Gal Gadot

Geholpen door zijn hernieuwde geloof in de mensheid en geïnspireerd door de onzelfzuchtige Superman, werft Bruce Wayne (Batman) zijn nieuwe kompaan Diana Prince (Wonder Woman) om een nog grotere vijand onder ogen te komen. Batman en Wonder Woman werken snel samen om meer rekruten te krijgen voor deze strijd. Maar ondanks deze helden – Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash- is het misschien al te laat om de aarde te redden van een grootse aanval.

Ik hou echt van Marvel en DC films, toch was dit een van de mindere films helaas! Het is dat ik echt ernstig gecharmeerd ben van Aquaman en een girlcrush heb op Wonder Woman want anders had ik deze twee uur durende film misschien achter gesloten oogjes gekeken!

Begrijp me niet verkeerd, Superman is terug: JIPPIEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

Aquaman: Hubbbaaaaa Huuuubbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eye candy!!!!

Wonder Woman is gewoon geweldig!!!!

Maar Batman…. is gewoon niet Batman…. Ik heb echt een schurft hekel aan Ben Affleck en zijn stem alleen al geeft me de griebels!!!!!

The Flash mag van mij van de aardbodem verdwijnen want ik vind hem zo’n immens vreemde acteur en Cyborg… tja ik heb er niks mee!

Voor de rest is het wel ontzettend CGI…. Ik heb een immense fantasie maar dit werd mij een beetje too much! Ik ben heel benieuwd wat de komende films me gaan brengen!!!!

Conclusie: leuk voor thuis op de bank!


Father figures

Verenigde Staten|Komedie|113 minuten

geregisseerd door Lawrence Sher met Ed Helms, Owen Wilson en J.K. Simmons.

Kyle (Owen Wilson) en Peter (Ed Helms) zijn een twee-eiige tweeling. Ze ontdekken dat hun vader, waarvan ze dachten dat hij al lang dood was, in feite nog springlevend is. Het enige probleem is dat het niet duidelijk is wie van hun moeders voormalige geliefden hun echte vader is. Ze besluiten daarom op pad te gaan om een aantal potentiële vaders te ontmoeten.

Als ik denk aan Owen Wilson denk ik aan zijn rollen in Marley and me, Night at the Museum enz, Ed Helms ken ik natuurlijk van The Hangover en Vacation! Voor mij zijn ze samen dan ook een bonk vol verwachting! Zeg maar bijna een Tena lady willen dragen omdat je denkt dat je in je broek gaat piesen van het lachen!!!

Helaas pindakaas…. ik kreeg flauwe humor…. een oversekste moeder die in de 70s flink is losgegaan en dus niet weet wie de papa van de jongens is!

Verder nogal veel platte uitspraken en sekspraat wat denk ik de humor moet zijn in deze film? Alles bij elkaar heb ik misschien 3x moeten lachen omdat ik het een tragisch besluit vond om mijn 12 jarige mee te nemen!

Conclusie: Mehhh…. misschien voor een avondje leuk op de bank? Als je een drankje achter de kiezen hebt?

Best stom dat op het eind de jongens dus gewoon weesjes zijn en dat mams ze alleen maar de wereld rond stuurde om ze een betere band te laten krijgen….

Dat waren ze voor deze week

Heb jij onlangs nog iets leuks gezien?

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments