What to Watch Weekend: Fantastic Beasts and where to find them

1926 Het verhaal volgt een zogeheten magie-zoöloog, Newt Scamander (Eddie Redmayne) genaamd. Newt heeft 257996-300net zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren afgerond. Tijdens een tussenstop in New York loopt alles uit de hand wanneer een paar fabeldieren uit zijn magische koffer weten te ontsnappen, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de Dreuzelwereld.

Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten
Avontuur / Fantasy
133 minuten

geregisseerd door David Yates
met Eddie Redmayne, Katherine Waterston en Colin Farrell

kijkwijzer 9 kijkwijzer-eng

 

 

images

Een spinoff van Harry Potter! Alleen speelt dit zich voor Hogwarts af!

Eddie Redmayne…. Wat een cutie! Hoe hij met zijn beesten omgaat is echt geweldig!!! Op sommige momenten anna-tliepen de tranen me over de wangen van de scenes met zijn dieren! Colin Farrell is één van de acteurs waar ik altijd wel weg van ben! Toch vond ik hem in deze rol minder leuk…. maar dat komt natuurlijk door zijn karakter in deze film 😉 Alle scenes in deze film vond ik echt prachtig! Ik was in eerste instantie best huiverig omdat ik veel negatieve verhalen hoorde van mensen die al naar de film gingen.

Voor mij scoort deze film toch echt hoog! Ik heb me ontzettend vermaakt en het verhaal steekt goed in elkaar!

De koffer met zijn fantastische dieren is voor mij echt wel het toppunt! Na het zien van de film zul je dit wel eens niffler-jewleryzijn met me! Ik kan niet anders zeggen dat ik echt fan ben van Newt en Niffler ♥

Het enige puntje wat ik me steeds bleef afvragen waar de spreuken waren? Geen Alohomora…. Of Accio…. Maar gewoon richten en swooshh…. Dit haalde een beetje de Harry Potter magie weg voor mij.

Gelukkig is er nog veel meer ruimte voor olaf-fmagie want er komen in totaal vijf films! Eigenlijk was de serie een trilogie maar Rowling gaf zelf aan dat er nog twee extra films komen! De tweede komt uit op 16 november 2018 en de derde op 20 november 2020. Nog flink wachten dus!

In de vervolgfilm gaat Gellert Grindelwald een grote rol spelen en ik als groot fan van Depp kan daar alleen maar heel blij mee zijn!

Volgens geruchten zal zelfs Perkamentus nog ten tonele verschijnen! Ik kan niet wachten op meer magie ♥

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.