What to Watch Weekend: Finding Dory

|Verenigde Staten|Animatie|Avontuur|97 minuten|103807.300

Met de stemmen van Ellen DeGeneres, Albert Brooks en Diane Keaton

De vriendelijke, maar vergeetachtige blauwe vis Dory duikt opnieuw in het diepe met haar vrienden Nemo en Marlin, tijdens een zoektocht naar haar vergeten verleden. Wat kan Dory zich nog herinneren? Wie zijn haar ouders? En waar leerde ze met walvissen praten?

Wat een heerlijke, verrukkelijke,  geweldige film weer van Pixar!!!

Dory is zo ontzettend leuk! Ik was bang dat ze me zou gaan irriteren, even tussen jou en mij gezegd kon ik haar op een gegeven moment wel wat met haar korte termijn geheugenverlies in Finding Nemo, maar in tegenstelling tot mijn verwachtingen ben ik nu een Dory fan! Ze was zo aandoenlijk en lief. Ellen DeGeneres is de perfecte persoon voor deze stem en did I mention baby Dory? God, wat een smelt moment!

Naast Dory zit deze film bomvol met karakters die me zo ontzettend aan het lachen hebben gekregen. Hank de Octopus, Gerald de zeeleeuw en Beckie de vogel staan garant voor kaakkramp van het lachen! Ik zeg alleen maar Pokersgrot, One minute Zen en Uruuuuuu Uruuuuuu!

Deze film moet je gewoon gaan kijken en wees op tijd in de bioscoop want het Pixar voorfilmpje Piper is ook echt de moeite waard!

kijkwijzer-6 kijkwijzer-eng

 

 

 

 


Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.