What to Watch Weekend | Game Night

Voor hun wekelijkse spelletjesavond voor koppels wordt de lat hoger gelegd wanneer Max’s charismatische broer, Brooks (Chandler), een moord mysterie partijtje organiseert, compleet met neppe schurken en FBI agenten.

In de loop van één chaotische nacht, bevinden de vrienden zich steeds dieper in de problemen. Iedere wending die het ‘spel’ neemt leidt tot een nieuwe onverwachtse richting waar ze zich uit moeten werken. Geen regels, geen puntentelling en geen idee wie alle spelers zijn. Dit wordt of het leukste spel ooit, of … game over.

99 minuten | Comedy

Release: 22-02-2018

Wat vond ik van de film?

Ik had de trailer van deze film al in de bioscoop gezien en ik wist toen meteen dat ik deze film wou kijken! Ik vind Jason Bateman echt een geweldige acteur, om zijn hoofd alleen al kan ik compleet dubbel liggen.

Geïnstalleerd met een bak popcorn klaar voor deze film!

Game Night veranderd wanneer Brooks, de broer van Max, oppert om de avond een keer bij hem thuis te houden! Hij heeft een soort murder mysterie georganiseerd maar die loopt compleet mis wanneer van Brooks echt ontvoerd woord en de rest denkt dat het een spel is. Deze film ga je erg leuk vinden als je zelf ook lekker competitief bent met spelletjes spelen of als je ook wel eens spelletjes avonden houdt!

Ik vond ook de rol van Billy Magnusson ,Casey uit As The World Turns, zo grappig! Ik heb echt wel genoten van deze film maar de trailer geeft te veel van de grappige momenten weg! Altijd jammer als je in een trailer de leukste dingen al gezien hebt.

Hij is erg grappig, flauwe humor dat wel dus daar moet je echt van houden!

Conclusie: leuk voor thuis op de bank!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment