What to Watch Weekend | Geostorm

Wanneer de klimaatverandering het voortbestaan van de aarde bedreigt, verenigen geostormregeringen wereldwijd zich in de creatie van de Dutch Boy Program. Dit programma beslaat een mondiaal netwerk van satellieten, gewapend met technologieën om natuurrampen af te wenden. Na twee jaar succesvolle bescherming gaat er iets mis waardoor twee vervreemde broers belast worden met het herstel van de storing vooraleer een wereldwijde Geostorm de planeet overspoelt.

Verenigde Staten|Actie|Sciencefiction|109 minuten

Met Gerard Butler, Abbie Cornish en Jim Sturgess.

Geostorm | Mijn mening

Gerard Butler is voor mij al pluspunt 1! Ik vind deze man zo geweldig!

Ik ben in IMAX 3D naar deze film gaan en dat is echt een aanrader! Geweldig verhaal, geweldige special effects en geweldige plottwists!

Andy Garcia en Ed Harris waren ook (minimaal) aanwezig in deze film, jammer want ook hun vind ik geniaal!

Wanneer het netwerk van satellieten die ontworpen zijn om het wereldwijde klimaat te beheersen, de Aarde aanvallen, is het een race tegen de klok om de echte bedreiging te ontdekken voordat een wereldwijde geostorm alles en iedereen vernietigd. Geostorm is een van die films waar ik met lage verwachtingen heen ging maar die ik toch behoorlijk goed vind!

Dutch Boy is ontzettend indrukwekkend als programma op zich en de manier waarop alles gefilmd is maakt het geheel overtuigend. Een beetje emo momenten op het einde, en ja hoor een stelletje tranen rolden over mijn wang!

Dankzij een talentvolle cast, indrukwekkende green screens en een paar emotionele momenten is Geostorm boven mijn verwachtingen uitgestegen!

Sommige mensen zullen er van houden en sommige niet, als je van films als 2012 en Armageddon houdt zul je niet teleurgesteld raken!

 

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.