What to Watch Weekend | Girls Trip

Vier vriendinnen hebben elkaar lange tijd niet meer gezien. Om hun vriendschap nieuw leven in te blazen gaat het viertalgirls trip een lang weekend naar New Orleans voor het jaarlijkse Essence Music Festival. Daar laten ze zich volledig gaan.

Verenigde Staten | Komedie | 122 minuten

Kijkwijzer: 

Kwante is wat wijzer: 

Ik ben het vaak niet eens met de kijkwijzer adviezen, vandaar dat je in mijn wijzer soms wat toevoegingen ziet! Zo mag je kind van 12 bijvoorbeeld niet naar 47 Meters Down kijken want de haaien zijn te eng dus dat is 16+! Maar seks mag op alle manieren wel! (Wil niet spoilen en de tekst is 16+ dus even in blur)!

Er komt echt een stuk waarin uitgelegd word hoe je een man met een erg grote penis moet pijpen, visueel doen ze het ook nog even voor met een stuk fruit! Zit je dan met je 12 jarige! Voor ons volwassene is dit wel echt om jezelf stuk te lachen!

geregisseerd door Malcolm D. Lee met Jada Pinkett Smith, Queen Latifah en Regina Hall

Girls Trip | Mijn mening

Vele zullen denken dat dit weer een soort Hangover film is, en ergens is dat natuurlijk ook zo!

Het scoort in de filmbusiness, ouder wordende mensen die nog even los willen gaan en zich jong willen voelen!

Ik denk daarom ook dat deze film meer geschikt is voor zeg 28+, je kent dan de muziek uit de film en de actrices heb je misschien ook al eerder gezien! Zo zag ik Queen Latifah samen mt Jada Pinkett Smith al in Set it off en vond ik het heel leuk om hun weer samen te zien!

Dus als je een late 70’s, 80’s of early 90’s kindje bent en wel van de onderstaande Spotify lijst kunt genieten dan is deze film voor jou ook een flashback naar heerlijke jaren!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.