What to Watch Weekend | 4 x nu in de Bioscoop ♥

Ik heb weer flink wat films gezien de afgelopen tijd! Deze week deel ik mijn mini mening over 4 van de  films die ik bekeek!

Ik doe dit jaar een Movie Challenge en ik heb al 35 films gezien voor mijn doel van 50 films ♥ Ik denk dat deze challenge me wel gaat lukken! Mocht je willen weten welke films ik allemaal keek dit jaar kun je altijd even hier gluren!

4 X | Nu in de bioscoop

Despicable Me 3 (Originele versie)

Despicable Me 3

Tijdsduur 90 minuten

Mogelijk schadelijk tot 6 jaar

Angst

Geweld

Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn terug in een nieuwe avontuur!

De Minions blijven me vermaken! Meestal bij animatie films ben ik bang dat bij te veel vervolgdelen het uitgemolken raakt.

Bij Verschikkelijke Ikke 3 hoef je niet bang te zijn dat je je verveelt! Bijna non stop lig je in een deuk om de grappen en grollen in deze film!

De Minions zijn en blijven leuk voor klein en groot!

Transformers: The Last Knight

Transformers: The Last Knight

Tijdsduur 149 minuten

Jonger dan 12? Dan alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.

Angst

Grof taalgebruik

Geweld

Cade Yeager (Mark Wahlberg) wordt beschermd door Autobots Bumblebee, Hound, Drift, en Crosshairs. Optimus Prime wordt nog steeds vermist, hij is namelijk alle uithoeken van het universum aan het afzoeken naar zijn schepper Unicron.

Die is echter een plan aan het smeden om de Aarde te vernietigen, en Optimus moet de Autobots aanvoeren in hun pogingen om Unicron te stoppen.

Als fan van Bumblebee keek ik uit naar een nieuwe Transformers! Transformers: The Last Knight is een geweldige film, niet wat ik geheel verwachtte. Geen supersterk verhaal of iets met een spannend plot! Gewoon een film vol actie en sci-fi! Als je een fan bent moet je hem echt nog even op het grote scherm gaan kijken!

Spider-man: Homecoming

Spider-Man: Homecoming

Tijdsduur 136 minuten

Jonger dan 12? Dan alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.

Geweld

Een jonge Peter Parker (Tom Holland) begint zijn nieuwe identiteit als de webslingerende superheld Spider-Man te ontdekken.

Na zijn ontmoeting met de Avengers in Captain America: Civil War keert Peter Parker (Tom Holland) onder begeleiding van zijn nieuwe mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.) terug naar huis, waar hij woont bij zijn tante May (Marisa Tomei). Peter probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, terwijl hij ervan droomt om met de Avengers samen te werken en de wereld te redden.

Wanneer de nieuwe schurk The Vulture (Michael Keaton) in zijn leven komt, brengt hij Peters familie en vrienden in levensgevaar.

Ik ging eerst een beetje sceptisch naar deze film… Weer een andere Spiderman, en dan ook nog zo’n jonkie!

Toch was hij echt GE-WEL-DIG! Tom Holland was een super jonge Peter! Wat ik zo geweldig vond aan deze film is dat het naast een heel realistisch verhaal ook bomvol humor zat! Ik heb echt genoten van begin tot eind!

Baywatch

Baywatch

Tijdsduur 116 minuten

Jonger dan 12? Dan alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.

Drugs en/of alcolholmisbruik

Angst

Grof taalgebruik

Geweld

Twee aspirant-strandwachters vechten voor dezelfde baan te midden van de gespierde en gebronsde lijven die de stranden van California bewaken.

In Baywatch krijgt de plichtsgetrouwe strandwacht Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) het aan de stok met een onstuimige nieuweling Matt Brody (Zac Efron). Samen komen ze op het spoor van een crimineel complot dat het voortbestaan van hun strand in gevaar brengt.

In eerste instantie wou ik deze film niet zien. Baywatch is nooit mijn ding geweest al die mooie mensen die in slowmotion over het strand rennen… Nee, tenzij je zelf net zo strak in het vel zit leek me dat nooit een succes voor je zelfvertrouwen om naar te kijken.

Dan gooien ze The Rock en Zac Efron er in….. Natuurlijk niet verkeerd om naar te kijken maar nog dacht ik dat het niks zou zijn.

Wanneer het dan heel erg regent en je je kind een film laat uitkiezen in de bioscoop en ze deze uitkiest denk je nou goed vooruit dan maar!

LAAT ME VOOROP ZEGGEN DAT JE DEZE FILM DUS NIET MOET KIJKEN MET IEMAND ONDER DE 15!

Ahum…. de 12 rating op deze film is echt zeer underrated! Maar goed, we zijn thuis heel open dus hier werd gewoon over gepraat!

Daarbuiten moet je deze film echt gaan kijken! Geloof me! Je gaat STUK van het lachen! Ik had de tranen over mijn wangen rollen en kwam gewoon haast niet uit mijn lachstuipen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments