What to Watch Weekend: Kubo and the Two Strings

Deze week een fantasy animatie film, een echte aanrader!285545-300
Verenigde Staten|Animatie|Fantasy|98 minuten|

Met de stemmen van Charlize Theron, Ralph Fiennes en Rooney Mara.

Kubo leeft een rustig, normaal bestaan in een klein dorpje, totdat een geest uit het verleden zijn leven op zijn kop zet door een eeuwenoude ruzie op te rakelen. Kubo wordt nu achternagezeten door goden en monsters. Om te overleven moet hij op zoek naar een magisch harnas, ooit gedragen door zijn overleden vader, een legendarische samurai-krijger.

kijkwijzer-geweld kijkwijzer-eng kijkwijzer-6

 

 

Ik ging met gemengde gevoelens naar de bioscoop. Hoewel ik weg ben van animatiefilms stond bij mij het ‘samoerai’ gedeelte me ietwat tegen. Films zoals Mulan en Kungfu Panda trekken me altijd minder en dus was ik ietwat sceptisch.

Ik kan zeggen dat ik uitermate verrast de bioscoop weer uitliep! Wat een geweldige fantasy animatie film is dit! Echt heel erg spannend op sommige stukken dus hou de kleintjes goed in de gaten!

Het verhaal speelt zich af in het oude Japan, waar een jonge jongen genaamd Kubo zorgt voor zijn zieke moeder. Hij verteld verhalen door middel van origami en zijn magische snaarinstrument. Geesten uit het verleden zetten Kubo’s leven op zijn kop en hij moet drie magische objecten vinden om hen te overleven.

Kubo and the Two Strings geeft je alles wat je verwacht van een familie animatiefilm! Vol bepakt met humor, verdriet en spanning!

Ik eindig met vertellen dat dit een stop-motion film is. Aan het eind van de film werden beelden getoond van hoe dit in zijn werk gaat. Kubo is een mega project geweest en in het onderste filmpje kun je zien dit in zijn werk ging!

Des te meer waardering voor deze fantastische film!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.