What to Watch Weekend: Lights Out

In het kader van Halloween ging ik deze film kijken! Ik ben geen held maar hou echt van enge films! b
Dit was er weer één waar mijn poncho voor de oogjes werd gehouden en ik om het hoekje heen gluurde!

Lights Out418432-300

|Verenigde Staten|Horror|81 minuten|

Acteurs onder andere Teresa Palmer, Emily Alyn Lind en Billy Burke

Rebecca dacht dat ze haar jeugdangsten achter zich zou laten wanneer ze op zichzelf zou gaan wonen. In haar jeugd was ze nooit echt zeker van wat wel en wat niet werkelijkheid was wanneer het licht uitging. Haar broertje ervaart inmiddels dezelfde onverklaarbare en angstaanjagende gebeurtenissen die zij ooit meegemaakt heeft. Een angstaanjagende entiteit die een mysterieuze link heeft met hun moeder, Sophie, is opnieuw aanwezig. Naarmate Rebecca dichter bij het ontrafelen van de waarheid komt, zijn ze allebei hun leven niet meer zeker wanneer de lichten uitgaan..

kijkwijzer-16 kijkwijzer-eng kijkwijzer-groftaalgebruik

 

 

Al bij de eerste 10 minuten weet ik zeker dat drinken en deze film niet goed samen gaan…. Mezelf helemaal ondergeknaaid na de eerste keer schrikken en dus pak ik mijn poncho erbij voor veiligheidsredenen… (lees: ik ben echt een schijterd)

iEindelijk weer eens een horrorfilm waar het niet draait om de hoeveelheid bloed en ranzigheid maar echt het ouderwetse schrikken!

Voor mij is een horror goed als ik echt letterlijk tegen het scherm zit te schreeuwen en op het puntje van mij stoel vanachter mijn poncho hun wel eventjes vertel wat ze wel of niet moeten doen! 😉 Yes, ik ben diegene die zegt neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, niet die kant op want …………………………………………………………………

Hahaha, heerlijk toch zulke films die je hart van begin tot eind weer even een flinke boost geven! En daarna… tja…. loop ik nu dus als een klein meisje midden in de nacht naar het toilet met mijn telefoon als zaklamp….

De lampen uit doen zal nooit meer hetzelfde zijn…..

Momenteel alleen nog te zien in Amsterdam en Rotterdam, mocht je hier niet in de buurt wonen zet hem dan zeker op je dvd/stream lijstje!r

Bewaren

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.