What to Watch Weekend | Moana

Prinses Moana is de dochter van het opperhoofd van haar stam, en komt uit een bekende familie van zeevaarders. MoanaSamen met haar held, de halfgod Maui, zet ze koers naar een legendarisch eiland. Tijdens de reis worstelen ze met de verraderlijke oceaan en alles wat zich onder het wateroppervlak verbergt en leren ze waar echte vriendschap toe kan leiden.

Verenigde Staten | Animatie | Avontuur | 103 minuten

 

 

Moana | Mijn mening

Ik word zo ontzettend happy van alle animatie films de laatste tijd!

Ze zijn allemaal zo heerlijk vol humor en sarcasme! En de animaties worden steeds mooier en kleurrijker!

In Moana is er een legende over de halfgod Maui. (yep, jullie weten het misschien al wel ik hou van legendes!)

Hij stal een speciale steen van de godin Te Fiti. Iemand moet de speciale steen terugbrengen en de uitverkorene lijkt Moana te zijn!

Wat ik heerlijk vind aan de nieuwe animaties is dat het niet meer damsel-in-distress thema’s zijn met een heldhaftige prins die ze wel even red!

Nee, girlpower! En liefde is niet eens aan de orde in deze geweldige animatie!

Ik ging echt stuk om de gespierde halfgod met kapsones Maui (Dwayne ‘The Rock’ Johnson), de heerlijke koppige Moana die haar eigen mannetje staat en die kip! Die kip bracht me weer tranen in mijn ogen van het lachen!

Ik heb een zwak voor maffe dieren in animatie films 😉

Moana is een visueel juweeltje! Vooral de neon gekleurde scene vond ik echt geweldig!

Geweldige muziek (het is en blijft een Disney) en een sterke hoofdrol voor een meisje met veel pit!

Echt een aanrader voor jong en oud!

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.