What to Watch Weekend: Now You See Me 2

Verenigde Staten|Actie|Komedie|129 minuten|269233.300

Acteurs oa Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo en Woody Harrelson.

Het verhaal speelt zich precies een jaar later na “Now You See Me” af. ‘The Four Horsemen’ zijn erg succesvol, nadat ze de FBI destijds op een spectaculaire manier te slim af waren en hierdoor veel sympathie bij het publiek gewonnen hebben. Ze krijgen nu echter te maken met een nieuwe vijand, die hen uitdaagt om hun gevaarlijkste overval ooit te gaan plegen.

Nadat deel 1 op tv kwam en wij daar dus aardig door werden verrast besloten we om deel twee op het grote doek te gaan kijken! De trailer gaf al aardig wat weg waardoor de verwachtingen dan al gauw hoog liggen!

We vonden het een super film! 2 uur aan spanning, geweldige trucs en ook een vleugje humor! Ook al weet je dat het allemaal green screen is en allemaal special effects toch zit je op je bioscoop stoeltje jezelf af te vragen hoe ze het doen!

Wat dan een beetje minder was in deze film is Harry Potter… Tja sorry maar voor mij blijft hij Harry en in deze film probeert hij steeds stoer te doen en het enige dat ik zie is een klein jongetje dat geïrriteerd raakt omdat het hem allemaal niet lukt terwijl ik me afvraag wanneer Hermoine nu eindelijk eens hem te hulp schiet…. (oh gosh did I just say that 🙂 ) Nee deze acteur vind ik echt in geen één film buiten Harry Potter om geloofwaardig.

Oh en de tweeling broer van Woody Harrelson? Uhhhhh nee… doe maar niet!

kijkwijzer-geweld kijkwijzer-12

 

 


Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Ik heb deze film gisteren in de bioscoop gezien en ik vond hem echt ontzettend gaaf. Op het einde na dan, daar snapte ik werkelijk geen fluit van. Zelf vond ik Daniel Radcliffe juist wel heel erg leuk in deze film. Ik heb gelukkig ook al een hoop andere films gezien waarin hij ook speelt (op Harry Potter na) en daar vind ik hem ook goed.
    Valerie onlangs geplaatst…Movie Review | Me Before YouMy Profile