What to Watch Weekend: Sausage Party

Deze film is niet voor kinderen! Deze film is voor 16 jaar en ouder!

Sausage Party389923-300

|Verenigde Staten|Animatie|Komedie|83 minuten|

Met de stemmen van Seth Rogen, Jonah Hill en Kristen Wiig

‘Sausage Party’ volgt de queeste van een worst naar zijn oorsprong. Het betreft een worst die uit een winkelwagentje is gevallen. Samen met zijn nieuwe vrienden begint hij aan een gevaarlijke reis door de supermarkt om voor de verkoop van 4 juli weer in de schappen te liggen.

kijkwijzer-16 kijkwijzer-groftaalgebruik kijkwijzer-geweld

 

 

Ik begin met te zeggen dat deze film je ligt of absoluut tegen staat! Als je van shows als Southpark houd of vroeger van Beavis & Butthead dan is dit echt 100% jou ding!

Vond je dat al niks dan zul je Sausage party ook niet leuk vinden op enkele stukjes na! Het wou dus dat ik met vriendlief naar deze film ging en hij gaat stuk om shows als Southpark dus hij heeft bijna de hele film dubbel gelegen terwijl ik me zat af te vragen wie deze film bedacht heeft!

Partner vond het geniaal! Ik denk dat degene die dit bedacht heeft, en iedereen die er aan mee werkte zeker permanent vastzaten aan een waterpijp of iets dergelijks!

Sommige mensen zullen het te grof vinden maar to be fair, ook ik heb een aantal keer moeten lachen om de vulgaire dingen in deze film!

Ik ga niet te veel vertellen, je moet het zelf ervaren! Vind je de trailer leuk dan zul je de rest ook leuk vinden!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.